6 sæt havemøbler til din terrasse

Din terrasse trænger til nye havemøbler. Du har forsøgt dig med IKEAS billigste sæt eller rettere, det har jeg for dig, og det sæt er blevet brugt til optænding for længst.

Do not go there.

Du har brug for et nyt sæt, selv om du bor i et sprit nybygget hus, en patricia eller en lækker 50’er sag. Men du er på herrens mark.

Bare rolig. Jeg har din ryg.

I dette indlæg viser jeg dig nemlig 6 sæt havemøbler, du kan bestille hjem til din terrasse næææsten uanset stilen på dit hus. Du skal dog ikke regne med at finde bombastiske kurvestole, futuristiske formstøbte plastikstole eller stole i sort rattan med alt for lang ryg i dette indlæg. Den slags er jeg styret let og elegant udenom.

Havemøbler moodboard – endnuenboligblog.dk

Men inden vi går i gang så tjek lige dette indlæg, der guider til en hurtig make over af din terrasse eller kontakt mig her, hvis du virkelig bare trænger til helt nye øjne på din terrasse.

Havemøbler under 4000 kr.

Lad mig vise dig de billigste sæt først. Det lykkedes mig ikke at finde nogle sæt under 3000 kr. Jeg forsøgte, men helt ærligt. Man bliver nødt til at betale en smule for havemøbler. De skal holde til meget og de skal gerne holde længe. Et sæt havemøbler til 5000 kr, der holder 10 år, er billigere end et nyt sæt til 2500 kr hver sommer. For ikke at tale om al den tid du bruger på research inden, du finder det rigtige sæt. Markedet er stort. Meget stort.

Bord/bænke sæt fra Havemekka.dk

Sættet fra Havemekka er et klassisk sort sæt i trykimprægneret fyrretræ. Lidt skind, plaider og puder vil gøre underværker for din siddekomfort, men indrømmet, det er ikke her du sidder fortræffeligt i timevis. Til gengæld kan du bespise mange ad gangen, og du har fleksible bænke, du kan bruge til stillebens op ad husmuren resten af året. Pris: 3.799 kr.

Bord/bænke sæt fra Havemekka.dk

Teaktræ fra Davidsen

Jeg må erkende, at jeg er ret begejstret for det her sæt hos Davidsen. Stolene ser komfortable og lækre ud i naturlooket og bordet er til at overskue i vedligeholdelsesafdelingen selv om det er teaktræ. Jeg kan godt overskue at slibe en bordplade uden hjørner som en del af den årlige sommerforberedelse. Desuden er jeg svært begejstret for at bordets stel er foldbart, så det ikke optager unødigt plads i skuret. Sættet her er en kombination af Davidsens Juelsminde- og Hornbæk serie. Pris: 3.499 kr. Helt ok.

Havemøbelsæt fra Davidsen

Havemøbler under 5000 kr.

Sæt i træ fra Coop

Det måtte jo komme. Det smukke Vega sæt fra Coop i træ. For det er jo så forbandet smukt – lækkert olieret træ i haven. Det runder det minimalistiske hus, og det komplementerer den klassiske murermestervilla. Men det er på med arbejdshandskerne, hvis du vælger det, for det er IKKE vedligeholdelsesfrit. Til gengæld er det det smukkeste sæt på vejen. Pris, hvis du er medlem af Coop: 4.499 kr. Medlemsprisen er 200 kr.

Vega havemøbler fra Coop

Romantik fra IKEA

‘Prisen afspejler dit valg’, skriver IKEA, og derfor kan du roligt finde et godt sæt havemøbler i IKEA. Bondholmen hedder sættet, jeg synes, du skal tjekke ud. Det fremstår i en grålig bejdse, der understreger et romantisk og afdæmpet look. Sættet er fremstillet i hårdt eukalyptustræ, og så er der tænkt på parasolstang gennem bordet og masser af plads og komfort. Du kan roligt invitere mormor på lemonade med det sæt på terrassen. Pris: 4693 kr.

BONDHOLMEN fra IKEA

Over 5000 kr.

Hvem ka’ Bilka

Med Coventry havemøbelsættet fra Bilka får du et sæt, som passer til de fleste terrasser med stringente linjer. Sættet her er sort i sort og totalt vedligeholdelsesfrit. Bordet er støbt i fibercement og stellet er i stål. Du får derfor et stærkt og holdbart havesæt. Hyg om det med lanterner og puder i forskellige farver, så sættet fremstår lidt mindre minimalistisk. Så har du et sæt mange år frem. Pris: 6089 kr.

Coventry Havesæt fra BILKA

Indlæggets sidste sæt er fra ILVA

Sketch havesættet er fint og enkelt i en tidløs kombination af bambus og metal. Bambus er et hårdt materiale, og du har derfor et holdbart havesæt, hvis du forelsker dig i det. Stolene er spinkle og elegante og den høje ryg hjælper på siddekomforten. Men igen er hynder, plaider og skind altid en god idé at pynte dine havemøbler med. Sættet her er indlæggets dyreste. Pris: 10.999 kr.

Sketch Havesæt fra ILVA

Køb dine møbler efter sommer

Jo, det er nu og i de kommende måneder, du har brug for dine havemøbler, men der er virkelig mange penge at spare, hvis du kan væbne dig med tålmodighed. Pift dem op, dem du har, og udse dig så 2-3 sæt, du holder øje med i løbet af sæsonen. Du vil garanteret opleve, at de falder drastisk i pris i takt med lavere sol og mindre rosé i kartonen.

Tænker du klassisk, som jeg har gjort for dig i indlægget, er de lige så smukke næste år og næste år og…

Kh Sab.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *