7 smukke fade til salaten

Jeg har fundet 7 smukke fade til dig, så salaten i januar glider en smule nemmere og forhåbenlig så langt ind i februar som muligt.

Se med.

7 fade til din januarsalat

Der er sikkert lige så mange fade, som der er salater. Jeg har derfor begrænset mig heftigt, men alligevel forsøgt at finde et så varieret bud til dig som muligt. De fleste fade har jeg toppet med en salat, så januar bliver ekstra nem at komme igennem. Den kan jo være sej.

Lad os komme i gang.

Bungalow skål mini Ø11cm - Jazz Coral
Bungalow keramik til sommerserveringerne. Foto lånt fra moods.dk

3 fade igen

  • 5// Bitz igen. Jeg kunne ikke stå for den. Jeg er vild med amber i boligindretningen. Det er ekstravagant og lækkert. Bitz’ fade er meget store de måler 45 x 34 cm og er derfor perfekte til mange om bordet. Pris: 599.95
  • 7// Den snyder lidt, for det blev til tre fade. Mest fordi, jeg ikke kunne vælge. Du kan selvfølgelig nøjes med en enkelt. Fadene er håndlavet fra muui.dk og måler L 24 og B 9. Altså er der tale om mindre fade, du med fordel kan bruge til små tapas serveringer . Pris: 269 kr.

Sådan. 7 fade til dig og en forhåbentlig kort og tør januar.

KH Sabrina.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *