Bind en nem efterårskrans

Efteråret er over os og snart trækker vi inden døre,  men først er det tid til en efterårskrans. En nem efterårskrans. Som i Rigtig. Nem. Efterårskrans.

Det skal du bruge

Det eneste du skal bruge til denne er:

  1. En halmkrans. Størrelsen er op til dig. Hvis den skal hænge på døren er en omkreds på 25-30 cm at foretrække. Hvis din efterårskrans derimod skal hænge på muren, må den gerne være stor. Rigtig stor. Du kan finde halmkranse hos din lokale planteskole og ellers findes de til helt ok priser lige her. 
  2. Vindseltråd. Det er altid en god idé med masser af vindseltråd på lager. Du må virkelig ikke give for mange penge for vindseltråd. I perioder får man dem smidt i nakken i netto. Men selvfølgelig aldrig, når man står og mangler. Derfor, med fare for at lokke til overforbrug, køb altid vindseltråd, når det er billigt. Vi taler 10 kr. for en stang. Andet er røveri.
  3. Visne blade. Gerne gule eller røde som dem jeg binder kransen med. Bladene jeg fandt lå på fortovet ved kirkegården. Mit bud er, at det er en form for vedbend. Hvis du kender til et gammelt hus, beplantet op ad væggen, er det sikkert vedbend. Gå du bare en tur forbi med en pose. Hvis ikke – er der snart masser af nedfaldent løv.

Sådan binder du din halmkrans

Det er svært at forklare, hvordan man binder en krans. Jeg prøver i dette indlæg, hvor jeg binder en adventskrans, og faktisk også i dette indlæg, hvor jeg binder en lærkekrans, men det er altså nemmere at vise dig. Derfor får du nedenfor et link til en fin lille youtube video. Aktøren er mig, men produceren og redaktøren er min niece, og det er godt gjort.

Give it away for endnuenboligblogs efterårskrans og niece Louise. 

Tusind tak for hjælpen.

KH Sab.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *