Bloggeren med personlighedsspaltning er tilbage

photocredit

Ja, det er mig.

Flirten med enravnemor.dk blev kortvarig. It wasn’t meant to be. Derfor er jeg nu tilbage her på bloggen, og her bliver jeg.

Hvorfor et skift? Fordi jeg blev ramt af to ting. Den ene var  præstationsangst. Det slog mig oftere og oftere, at jeg skulle være med på beatet. I ved, være ung med de unge og først med det første. Det var jeg langt fra. Hvide vægge og klinisk, korrekte billeder er langt fra min virkelighed, deslige er påskekranse og påskeborde i god tid. Jeg når det, jeg skal nå, men langt fra i god tid og pyt med det. Friske grene fra haven og et eller andet i gult holder jo altid til påske alligevel.

Det andet, der ramte mig var begrænsningens kunst. Mennesker flest, har mange interesser, det har jeg også. Derfor var det til tider svært at begrænse mig til bolig. Det blev ofte til en blanding af alverdens ting og med et blognavn, der kalder på bolig, skreg det i modsat retning.

Men helt ærligt, må det ikke også godt det? Er det ikke de personlige blogs, som er sjovest at følge? Det synes jeg, og dermed lader jeg fra nu af bloggen tage mig præcis i den retning, den har lyst til at gå. Det er jo en boligblog på afveje.

Således en forklaring på min 2 måneders affære med en ravnemor. Det er bestemt ikke et forretningsmæssigt favorabelt stunt at skifte domæne, som andre skifter underbukser, men forretningen er alligevel ret slow, så hva’ fa’en

Jeg håber, I vil følge med igen lige her på denne endnuenboligblog.dk

Kærligst Sab

 

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *