Den forsømte blog

2016-06-26 17.51.26

Velkommen tilbage til den forsømte blog, hvis jeg er så heldig, I stadig læser med. Jeg har været ramt af en ret så heftig eksamensbelastning i år og der har ikke været tid til andet end alt det, der jo skal til, for at hjulene kører rundt, som de skal.

Jeg må indrømme, at jeg har følt mig en smule som aktør i Scherfigs “Det forsømte forår”. I ved romanen om drengene på Metropolitanskolen, der i den grad forsømmer foråret såvel bogstaveligt som i overført betydning. Nu er sommerferien dog endelig skudt i gang for mit vedkommende og jeg var så heldig at kunne afslutte “mit forsømte forår” med skønne studenter i haven.

Ikke mine egne, men 3b, jeg havde til låns et enkelt år inden de i fredags smuttede på studenterrundtur.

Så kære 3b.

Tak fordi I ville kigge forbi. Det var så hyggeligt at nyde jeres selskab uden for klasseværelset, også selv om I drikker alt for meget og hører dårlig musik.

I er skønne hver og en.

Til de af jer, jeg ikke nåede at nedskrible en hilsen til i huen:

Nyd det nu! Tag det Sabbatår – eller hvorfor ikke tage to, også selv om I rådes til at studere videre med det samme. Sabbatår modner og danner og det er så vigtigt for dannelsen af den “robusthed”, I senere får brug for. Lad jer ikke nøjes og følg maven, så godt I kan. Den taler altid sandt!

Pøj Pøj med livet fremover, jeg håber, det vil gå jer vel.

Kærligst Sab

Ps. Hvis I skulle få lyst til lidt let sommerlæsning, kunne I jo med fordel tage hul på Scherfigs “Det forsømte forår”. Den har I garanteret ikke læst;) hæ hæ.

Til jer andre, følg mig i løbet af sommeren i brakmarken, det er helt ad helvede til.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *