Den uendelige uge

Yes, den uendelige uge er omme og om et splitsekund er det weekend. Min weekend er pakket til bristepunktet,  men det behøver jeres jo ikke at være, derfor får I lidt ideer til, hvad man kan bruge sådan en weekend på inden for hjemmets fire vægge -næsten da.

  1. Tag en runde i haven og bestem dig for at gøre noget ved det, som trænger mest. Ikke lade dig overvælde af alt det, du også kan gøre noget ved. Prioriter én ting, glem alt andet.
  2. Tag en runde i huset og bestem dig for at gøre noget ved det, som trænger mest. Ikke lade dig overvælde af alt det, du også kan gøre noget ved. Prioriter én ting, tænd for Mads og Monopolet på P4 kl 9, skru op og overdøv larmen fra diverse familiemedlemmer.
  3. Find et brombærkrat, pluk og bag en kage, blend en smoothie eller kog en omgang brombærsaft. Denne brownie med cheesecake og brombærswirl fra Frk. Cute Carbs ser ret lækker ud.
  4. Tag på svampetur. Allier dig med en svampekyndig, der er garanteret én eller anden svampenørd i nærheden af dig. Når du kommer hjem, rens dem og forsøg dig med én af disse svamperetter.
  5. Tag i biffen alle mand. En matinee forestilling er alletiders, så er børnene ikke for trætte og der er stadig tid til aftensmad eller take away, når I kommer/på vejen hjem.

Rigtig god weekend.

Kærligst 

Ps. Georginerne er venligst plukket af min bedre halvd…nå nej, af den lokale smed, tak for dem Niels Jørgen. De er fantastiske.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *