Der var engang

…en  gang. Og for enden af den gang, var en dør. Og for enden af  den dør, huserede to husejere med skumle planer om at forvandle den gang til en lækker, ryddelig, funktionel entré uden krummelurer, kig til rå murstensvægge og vakkelvorne trappegelændere.

Gangen havde sikkert engang været en meget smuk gang. Engang for længe længe siden. Så langt tilbage som ingen helt kunne huske.

 

Faktisk havde gangen været to små smukke gange, fordi gangen i sin tid havde været opdelt af en mur. Det vidste husejerne, fordi de havde gamle tegninger af huset. Huset var nemlig tidligere statsejet. Det hørte til den meget smukke stationsbygning på den anden side af den nedlagte banestrækning. Men det var gangen ikke længere. Hverken smuk eller opdelt. Til gengæld var gangen ret lang og smal og de kendsgerninger måtte de to husejere virkelig inddrage i deres skumle planer.

Husejernes skumle planer indbefattede blandt andet nedrivning af de nuværende skabe, nedrivning af det nuværende rustikloft, opbrydning af det nuværende gulv, nedrivning af det nuværende skumtapet, som helt sikkert ville indbefatte nedrivning af store dele af muren- det var jo en gammel gang, samt til sidst men ikke mindst nedmontering af den nuværende trappe.

Det skulle nemlig være rigtig skidt, før det kunne blive rigtig godt.

Sådan begyndte historien om den gamle slidte gang, der nok skulle blive en meget smuk entré – engang.

Kærligst Sab

 

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentér her

 • SVAR

  Vil glæde mig til at se resultatet du må jo sige til hvis du har brug for hjælp til malerarbejdet

  • SVAR

   Hej Connie.
   Jo tak- dejligt at du tilbyder dig igen;)
   Kh Sab