Designskolens julebazar review

Jeg lovede i mit forrige indlæg en hurtig notits om lidt af det julebazaren på Kolding Designskole i år kunne tilbyde og det var ikke så lidt.

Der var simpelthen alt fra træhylder til saltdejsbagte julehuse. Jeg fandt ikke min inuit-sprællemand, desværre, men jeg fandt en sprællemand- en rigtig sjov udgave endda, hvis jeg selv skal sige det, og den går i fin spænd med den humoristiske julepynt, jeg sætter pris på.

trump

Sprællemanden er designet af May Lykke og du kan finde den her, hvis du også føler, du må eje en sådan. Hvis du hellere vil se Inger Støjberg sprælle, er det også en mulighed.

Englene of All times kommer også i mange udgaver, med Leonard Cohen som det seneste skud. Jeg var- og er en sucker for Michael Jackson, så ham måtte jeg have på mit juletræ i år.

Kig forbi hendes shop, hvis du mangler lidt pynt- den er cool. Et lille minus dog. Sprællemændene kommer ikke med papirbindere og det ville have været god stil. Nu skal jeg selv i byen efter dem- og hvor i byen finder jeg dem?

Vi skrives ved.

Kærligst Sab.

 

 

 

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *