Disco on…

Okay, hvad blev det så til med det disko-tema på pigeværelset.

Først blev det til ferie og så skulle det ellers gå stærkt, da vi på to dage skulle have værelset færdigt, for at nå det inden fødselsdagen. Lad os bare være ærlige: Vi havde travlt. Rigtig travlt, men pres kan som bekendt være udmærket i visse situationer.

Min intention med diskotemaet indbefattede en sølvvæg, men sølvmaling var sværere at opdrive i den udvalgte malerforretning, den onsdag kl 13.15, jeg skulle bruge det. Note to self: research er en god ide, hvis alt skal klappe på kort tid.

I stedet blev det til glimmerspray efter ekspeditrisens råd. Jeg forestillede mig en hvid væg med et jævnt lag glimmer. Det blev desværre ikke tilfældet. Jeg er en kegle til at håndtere spraymaling, det havde jeg glemt. Rådet fra ekspeditrisen var skam genialt nok. men det jævne lag, jeg havde forestillet mig, blev ingenlunde jævnt, nærmere ujævnt i lange glimmerpølser i et uvilkårligt glitrende tarmsystem. Det gik ikke.

Jeg drømte om glittertapet, men kunne ikke nå at bestille det hjem og for den sags skyld sætte det op. I stedet gik min niece og jeg i gang med at producere pailletstjerner.

Og hér får i den virkelig nemme opskrift, hvis I synes pigeværelset bør diskoshines i en fart.

stjerner

Det I har brug for er pailletter, karton, lim og saks samt pincet. Pincetten er god til pailletterne efter nærkontakt med limen.

Klip så stjerner i den form I lyster, lim pailletter på og voilà!

Jeg har sat stjernerne fast på væggen med selvklæbende tape.

Hér det færdige resultat i en alliance med papbogstaver i samme princip, dog drysset med glitter og bestilt hos min mor. Jeg kunne ikke nå det, og hun er papirskarp til pap- og papirnusseri.

stjerner2

God fornøjelse, hvis I går i gang. Inviter eventuelt ungerne med. Det er hyggelige syslerier.

Lidt mere disko følger, stay tuned.

Kærligst Sab.

Ps. De fantastiske pailletter er købt i Søstrene Grene til 12-13 kr. Det er altså en okay pris.

 

 

 

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *