Disco over and out

Historien gentager sig, hører og ser vi tit.

Det min mor legede i sin barndom legede jeg også i min, og det jeg legede i min barndom, leger min datter også i dag. Lækkerhedsfaktoren har måske nok nået højder min mor i sin tid ikke drømte om, men grundstenen er den samme. Vi har alle leget med dukker, hvad enten de var i papir, baby-wannabes eller surrealistiske kvindekroppe i form af Barbier. Vi har alle leget rollelege og vi har alle tre danset og sunget til vores favorit-kunstnere.

Min mor havde helt sikkert ikke sit eget værelse eller sit eget stereoanlæg. Hun måtte nøjes med Giro 413 og Mylles TOP 20 i radioen på bestemte tidspunkter i løbet af ugen. Pladespilleren snød de, (min mor og hendes søskende), sig til at benytte, når forældrene var ude af huset og mikrofoner skænkede de ikke en tanke, i så fald var en knyttet hånd sikkert rigeligt som prop-objekt i stedet for en mikrofon.

Jeg havde mit eget værelse, et stereoanlæg og en hårbørste. Min datter har sit eget værelse, diskokugler, et spejl hun kan spejle sig i, mens hun danser, en docking station en f…… iPad og muligheden for at streame al den musik hun ønsker, når og hvor hun vil, en Hh Simonsen Wet Brush og to plastik mikrofoner som allerede er gået i stykker.

Men grundstenen er den samme, vi har alle danset og sunget til vores favorit-kunstnere.

Musik gør godt og glad og hvis der skal være mulighed for at give den rigtig gas er mikrofoner  nødvendige.

Jeg gider ikke plastik længere, det holder ikke til noget. Hårbørsterne er skam slet ikke ringe alternativer, det er bare så træls at rende forvildet rundt efter hårbørsten, når man skal bruge den mandag morgen til at rede sit hår vel at mærke. En knyttet hånd kan gå, men endnu mere raffineret er det med sådanne og gerne flere så alle tøserne på besøg kan give den gas.

mikrofon

Materialer:

Paprør fra køkkenrullen

Flamingokugler ca 5-7Ø

Sølvpapir

Diverse: Lim, limpistol, sort papir og papir eller pailletter til pynt.

Beklæd paprøret med sort papir og pynt det som ønsket. Påfør flamingokuglen lim og vikl sølvpapir om den. Fastsæt så kuglen med lim fra limpistolen på paprøret. Voilá.

Se mere udførlig DIY HER.

God fornøjelse.

Kærligst Sab.

Ps. Tak for turen ned ad Memory lane, moster.

 

 

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *