Efterårssysler vol.3. Rullinger

Vi lavede rullinger til mini MGP i ferien.

Til stor fornøjelse for både storesøster og lillebror. Det var ret tilfældigt vi kom på det, og vi har ikke prøvet det før, men så var de pludselig dér i fjerneren og så greb vi øjeblikket og de tomme toiletruller på badeværelset og gik i gang.

Rullingeband de rockende rødtoppe

Majsen havde svært ved at indskrænke sig. Det endte med en trio:”De rockende rødtoppe” Der er planer om en udvidelse, til “De 8 syvstjerner”, som vist nok endte med at blive til “De 8 superstjerner”,  men nu må vi se, om hun når det. Hun er optimistisk. Indtil videre består bandet af Emma på guitar, Natasha på tromme og en korsangerinde uden navn. Efter min mening tiltrækker korsangerinden sig en del opmærksomhed. Hér er ikke noget med underspillet sort beklædning til en side. Stakkels forsanger, der bliver noget at leve op til.Emma på Guitar

Stormy endte med en mere underspillet enkel type. Han fik hurtigt smag for den foxy maskingtape blandt al tingeltanglen og så gik der masking tape i den, så at sige.

Jeg forestillede mig egentlig at Stormys rulling var en Mr, Green. The silent stranger med den sofistikeret grønne frisure, der klart abstraherer for den lidt for store næse. Da jeg spurgte ham, hvad han egentlig hedder, var svaret, “Malthe”….. So long sofistikerede stranger, no offence, fætter Malthe, til hvem man fornemmer Stormys kærlighed.

Pyntet toiletrulle

Kun fantasien sætter grænser

Alt i alt havde vi nogle gode timer sammen om det projekt og et par forholdsvis ringe timer sammen om oprydningen bagefter – eller endte jeg med oprydningen selv?

Ikke desto mindre er det ret fine rullinger, man kan fremstille, hvis blot man finder limpistolen frem og alt hvad hjertet ellers begærer af glimmer, pailletter, piberensere, tuscher, farver, karton, stofrester og langt langt mindre kan gøre det. Kun fantasien sætter grænser.

Så, hvis I ikke ved, hvad I skal lave med øglerne i weekenden, det er jo ikke kun en efterårsferiesyssel, så prøv da det. De vil elske jer for det.

Send rullingerne til DR

Rullingerne kan indsendes til DR helt til d. 25. nov.

Danmarks Radio,
Att.: Mini MGP
Olof Palmes Allé 10 – 12
8200 Aarhus N.

Hvor de, hvis man er heldig, udtages til at deltage i mini MGP. Man skal sørge for at sætte en seddel med barnets navn, alder, telefonnummer og mailadresse på rullingerne. Alt det kan I læse om lige hér. Hvis Ikke I når at sende rullingerne afsted inden da, laver I jo bare jeres eget show hjemme på matriklen.

Det er ret sjovt og som nævnt, kun fantasien sætter grænserne, virkelig.

God fornøjelse.

Kærligst

Ps. Fik du bundet en krans, ellers se hér.

 

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *