En entré i okker.

Sidste år i maj postede jeg dette indlæg. Udfordret af min veninde, Sanne. Hun havde brug for nye øjne og idéer til husets entré.

Det fik hun, og det endelige resultat blev faktisk helt godt.

Nye variationer

Jeg gav egentlig Sanne to valgmuligheder. En varm og en kold so to speak, for jeg havde fået frit slag. Heldigvis tog hun udgangspunkt i den ‘varme’ idé, men lod sig derefter inspirere frit af mine forslag.

Sanne fandt eksempelvis en anden version af kelimtæppet, som jeg foreslog, der går rigtig fin i spænd med farven på væggen og planterne på træbænken.

Hun byttede min idé med en bunke mindre pendler ud med en oversize lyskæde, (du kan finde lignende hér,) og piftede hjørnet op med en ret fin poster.

På den modsatte væg forenklede hun min version med blot et enkelt spejl. Rigtig fint tænkt, da hun efter en del søgen, ved jeg, bestemte sig for pendler i stedet for væglamper. Pendlerne tager forholdvist meget vægplads, og rummet har helt rigtigt set brug for en “rolig” side. Det er trods alt en entré på ganske få kvadratmeter.

Mal alle flader i din entré

Det er vist ved at være en saga blot at boligindretning i disse tider prædiker malede, mættede flader, hvor alt fra gerigter til dørlister males i samme farve. Jeg bilder alligevel mig selv ind, at jeg udfordrede hende lidt ved at foreslå at male samtlige flader i rummet på nær gulvet i samme farve. Det betød nemlig også, at loftet skulle males. Det er nok de færreste, der havde taget den udfordring op, men det gjorde Sanne og, om end lidt senere, hendes mand heldigvis også.

Resultatet er blevet et hyggeligt lille rum med masser af atmosfære og originalitet.

Man føler sig helt sikkert velkommen, når man træder ind over dørtærsklen i den entré og så er det vist en entré, som skiller sig ud.

Flot arbejde min ven og fedt, at jeg måtte lege med.

KH Sab

Pssst. Er du til de brændte farver, vil jeg anbefale dig at gå på toilettet lige her.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *