En entré i okker.

Sidste år i maj postede jeg dette okkerdrømme-indlæg . 

Min kollega, Sanne, havde udfordret mig. Hun havde brug for nye øjne og idéer til husets entré.

Jeg kvitterede med at par tegninger, lidt farvekort og en masse noter samt collagen nedenfor. (Se det oprindelige indlæg for yderligere info på produkter i collagen)

 

Lige før påske fik jeg mig endelig taget sammen til at slå et smut forbi hende, for at forevige det endelige resultat, og det var godt, for resultatet er blevet genialt.

Se med her:

 

Entré

Sanne fandt en anden version af kelimtæppet, som jeg foreslog, der går rigtig fin i spænd med farven på væggen og planterne på træbænken.

Hvis jeg var habil til at redigere, havde jeg fjernet genskinnet fra solen, men det er jeg desværre ikke, så det lys får I med. Hermed entréen fra en anden vinkel. Læg mærke til den geniale poster.

 

Nude pendler

På den modsatte væg har Sanne forenklet min version med blot et enkelt spejl. Rigtig fint tænkt, da hun efter en del søgen, ved jeg, bestemte sig for pendler i stedet for væglamper. Pendlerne tager forholdvist meget vægplads, og rummet har helt rigtigt set brug for en “rolig” side. Det er trods alt en entré på ganske få kvadratmeter.

Mal alle flader

Det er vist ved at være en saga blot at boligindretning i disse tider prædiker malede, mættede flader, hvor alt fra gerigter til dørlister males i samme farve. Jeg bilder alligevel mig selv ind, at jeg udfordrede hende lidt ved at foreslå at male samtlige flader i rummet på nær gulvet i samme farve. Det betød nemlig også, at loftet skulle males. Det er nok de færreste, der havde taget den udfordring op, men det gjorde Sanne og -lidt senere- hendes mand heldigvis.

Resultatet er blevet et hyggeligt lille rum med masser af atmosfære og originalitet. Man føler sig helt sikkert velkommen, når man træder ind over dørtærsklen i den entré. Ingen tvivl om det.

Loft i okker

Flot arbejde min ven og fedt, at du er så boligmodig. Lad os se mere af det.

Kh Sab

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *