En flot og praktisk entré

Kan du huske den entré jeg skrev om her på bloggen for et halvt års tid siden, som trængte til førstehjælp og praktiske løsninger? Hvis ikke, kan du finde den lige her, men inden da, synes jeg, du skal nyde det smukke resultat, Anne fik skabt efter vores virtuelle rendez-vous.

Praktisk entré med plads til store og små

Jeg er ret godt tilfreds.

Entré med plads til store og små

Anne efterlyste blandt andet plads til store og små i sin entré. Der skulle være plads til lange vinterjakke, der ikke overskyggede mindre størrelser samt plads til fodtøj for både store og små. Overtøjsproblematikken løste Anne ved at montere to lister med hattekroge. Én i voksenhøjde og én i børnehøjde. På den måde er voksenovertøjet nu fint adskilt fra børneovertøjet, og man misser ikke dyrebare morgenminutter på hvor-er-min-jakke??!?-kontoen længere.

Listerne Anne har brugt er fra jemogfix og hattekrogene fandt hun her.

Smuk og praktisk entré

Sådan monterer du knagen bedst.

Fremgangsmåden er enkel, men den kræver 4 hænder for det bedste resultat. Anne fik hjælp af sin bror, som havde en god finte i ærmet.

  1. Listen males.
  2. Der slås en lige streg på væggen, som listen skal flugte med.
  3. Der måles ud til hattekrogene, og skruerne som skal “bære” listen på væggen skrues i listen. Sørg for at de bærende skruer efterfølgende dækkes af hattekrogene. Du skal altså sørge for at din udmåling passer med hvor hattekrogene alligevel skal sidde. Det kan kan med fordel være under den yderste hattekrog i hver side af listen.
  4. Tag så listen og hold den op ad væggen, hvor den skal hænge. Slå på skruerne med en hammer, så de afgiver mærker på væggen. Så ved du, hvor du skal bore huller i væggen til skruerne. (Hermed finten.)
  5. Bor hullerne og sæt plugs i.
  6. Monter listen på væggen – skru den fast i de forborede huller
  7. Monter til sidst hattekrogene på listen.

Derudover talte Anne med sin lokale tømrer om en nem og funktionel skoanordning bygget efter målene i Annes entré. Tømreren og Anne tog udgangspunkt i forslaget nedenfor og resultatet blev en enkel og praktisk løsning, Anne selv malede og monterede efterfølgende.

En entré med ro

Det var faktisk ro, Anne først og fremmest efterlyste i sin entré og det har hun fået. Det er en kunst at holde en entré i orden for os, der ikke ejer et bryggers, hvor alt overflødigt rod kan væltes ud i. Tro mig, it happens. Derfor er det vigtigt, man tænker sig om i forhold til farverne i en entré, som skal bruges til andet end at byde folk indenfor.

Der vil være masser af farver at hente i børnetøjet og mors jakker, hvis ikke hun kører nordic minimalism-style. Derfor, gem de vilde farve-input til resten af boligen og kør den sikkert i din entré.

Farvevalget i denne entré blev en kombination af to. Den mørke er Elegant fra Lady Pure serien, den lyse er Soft skin fra samme serie. Knagerækken og skokassen er malet i samme farver, for at skabe yderligere ro i rummet.

Praktisk entré med plads til store og små

Et hyggeligt rum

Da vores gang i sin tid blev færdig, var jeg så glad for resultatet, at jeg havde lyst til at sove i rummet. Jeg ved ikke om Anne ligefrem har haft lyst til det? Det er jo en entré. Men det er godt nok blevet en hyggelig én. Krogene i messing tilfører rummet varme. Farverne er mættede og omfavnende, og planterne emmer af overskud og liv. I det hele taget er det bare blevet ret lækkert.

Lækker og stilfuld

Vi er dog ikke færdige i Annes entre. Vi mangler den anden side, der blandt andet byder på en udfordring som en vaskemaskine, der er en smule for stor til det skab, det står i. Men mon ikke vi får styr på det også?

Du hører nærmere.

Har du forresten brug for nye øjne på et eller andet problem i dit hjem, så tjek lige mit tilbud til dig her.

Kh Sab.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *