Endnu en gallerivæg

For noget tid siden skrev jeg et indlæg om eftersårstiltag i boligen som eventuelt kunne indbefatte opsætningen af en gallerivæg.

Det indlæg tog jeg selv ret bogstaveligt. Jeg har nemlig efterfølgende forsøgt mig med ideen.

stuegalleri2

Jeg er ikke helt færdig endnu, men min plan med hjørnet er, at det meste af væggen skal “dækkes” af rammer. Der er altså plads til flere plakater endnu. Juhuu.

Måske jeg burde få mig et par stykker af Sanna Wieslanders metaforiske illustrationer, som sammenbringer mennesker og dyr i et skønt ironisk fabelvæsen-univers.

skaermbillede-2016-11-11-kl-13-33-52

Tilbage til gallerivæggen. Som jeg foreslog i indlægget Efterårsgalleri, er det nemt og billigt at skabe en gallerivæg, hvis blot man samler de billeder, man har hængende rundt omkring. Det er tilmed en god ide at samle sine billeder sammen, hvis man ønsker en gallerivæg, fordi en sådan skaber blikfang og derfor “fylder” meget i rummet. Man vil drages af en gallerivæg, som man jo generelt drages af billeder på vægge. Det er derfor vigtigt at skabe ro omkring de resterende vægge i rummet, så øjet og sindet har mulighed for hvile.

Der er mange bud på nettet og på hvordan en gallerivæg bedst opsættes, men der er altså ingen regler efter min mening.

stuegalleri1

Et tip dog: Det er en god ide at starte ud med et ankerbillede, man således bygger sin gallerivæg op omkring eller ud fra.

Mit ankerbillede var plakaten over sofaen. En efterhånden gammel sag fra Trapholt, jeg ikke kan skille mig af med. Måske fordi jeg er stor fan af vores fantastiske møbelarkitekters bud på stole og med en plakat som denne, ejer jeg hver og en.

God fornøjelse med projektet, hvis I får lyst.

Rigtig god weekend.

Kærligst Sab.

 

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *