Et lille pip…og et lille kig.

Det har været en travl tid her bag bloggen. Store og små beslutninger er blevet truffet. En influenza har hærget og bloggen har fået sig et nyt banner. Jeg vender tilbage til det hele, undtaget selvfølgelig influenzaen, som de fleste nok kan nøjes med en enkelt omgang af. Men her lige et lille kig til gangen og al det rundt om, som man jo også skal tage sig af, når man hiver et rum ned. Utroligt, så meget skrald, der kan samle sig på 14 kvadratmeter.

Status quo er følgende: Gulvet er brudt op. Der er isoleret med flamingoplader og trukket gulvvarmeslanger, som er faststripset på rionet. Herefter er der støbt beton to gange. Første gang et groft lag, anden gang et lag i vater, så det fremstår snorlige til fliserne, der efterfølgende skal lægges.

Næste led i projektet er lidt mere tapet af væggene, der mangles en enkelt mur og derefter skal elektrikeren i gang. Der skal trækkes nyt el, rilles el i væggene hist og pist, gøres klar til flere lampeudtag og stik, så rummets funktionalitet optimeres.

Det bliver fedt med et rum, der virker. Følg med.

Vi skrives ved.

Kærligst Sabrina

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentér her

 • SVAR

  Hej

  • SVAR

   Hej Jytte.
   Det lykkedes sørme.
   Kh Sab.