Et par anbefalinger

Da tv2 i sin tid blev en betalingskanal opdagede vi først, at vi “manglede” den et halvt år efter, hvorfor vi blev enige om at TV2 ikke er en nødvendighed på vores matrikel. Der er dog et program, jeg ikke helt kan undvære og det er Nybyggerne. Hurra for det program og Hurra for TV2 PLAY.

Hvis I har TV2 er det klart et anbefalelsesværdigt boligprogram med alt hvad det indebærer af sød suppe og gode ideer. Nybyggerne 1 duperede særligt med originale, anderledes ideer. Lad os håbe, det også gælder Nybyggerne 3. Programmet er allerede i gang. Sendes onsdag kl 20.00. Så skynd dig, hvis du vil være med. Ellers tag det i dit eget tempo på TV2 PLAY.

På et andet medie, smartphonen, vil jeg anbefale app’en Houzz. Det var min fætter, der introducerede mig for app’en, som rummer alverdens boligideer og gode seriøse artikler om bolig og have. Faktisk fungerer app’en som et glimrende alternativ til Boligmagasinet, jeg i perioder kører en smule træt i. Houzz henvender sig også til mænd i den forstand, at de ikke er tvangsindlagt til at læse om forårsblomster i stillebens.

KILDE

Man vælger sig blot ind på sine interesser, hvorefter man præsenteres for artikler og ideer i den kategori. Man kan tilmed søge efter hjælp  til diverse boligprojekter og app’en sørger for at introducere dig for eksperter i dit område.

App’en tilbyder desuden brugervenlige opslagstavler og muligheder for svar på boligspørgsmål på forskellige forums. Tjek den ud, den er gratis.

God fornøjelse med det.

Kærligst Sab.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *