Få styr på dit hjem med endnuenboligblog – måske

Det er nu. Det er i dette herrens år, du én gang for alle får styr på dit hjem. Det skal være slut med at hade uanmeldte gæster. Slut med at komme for sent, fordi du ikke kan finde dit tøj i skabet og slut med at krumme tæer over dit køleskab, når din mor selv tager mælken til kaffen.

Bare slut.

I dette indlæg samler jeg derfor alle endnuenboligblogs indlæg gennem de sidste tre år om tips til at få styr på dit hjem. De fleste er godt nok tyvstjålet. Til gengæld er de nøje udvalgt af et vaskeægte rodehovede. Så jeg lover dig, at de virker, hvis du altså holder dem.

Periodevist er fint. Det er mit mantra.

Første tip: Få styr på Marie Kondo

Mit første tip til dig fra mig er at kende din Kondo, for den kvinde kan altså noget. Hendes idé om at ting skal opbevares i kategorier, var en sand åbenbring for mig. Indrømmet, jeg mangler stadig at gennemgå rigtig mange kategorier, men dem, der er gennemgået sidder lige i skabet. Bogstavelig talt.

Du kan læse mit indlæg om Kondo og mit klædeskab lige her.

Du kan læse min anbefaling af hendes bog lige her og i dette indlæg finder du en DIY til beklædning af de skotøjsæsker, du ikke kan undvære, når du først er gået i gang med KonMari.

Skoæsker til Marie Kondo teknik

Metoden har efterhånden lidt år på bagen, men den er stadig the shit.

Andet tip: Få styr på dit hjem med ‘a Slob comes clean’

De er nat og dag, de to kvinder, jeg favoriserer. Den første er som nævnt Kondo, den anden er Dana White aka kvinden bag bloggen ‘a slob comes clean’. Fru White organiserer sig ikke, til gengæld rydder hun dagligdagen op, og det er måske det vigtigste af alt. For alt er nemmere at gennemskue, hvis gulvet ikke flyder og tallerknerne er sat i opvaskemaskinen – også dem fra morgenmaden.

Rengøringskit
Rengøringskit

White er genial til nemme, overskuelige must do-teknikker, der gør en kæmpe forskel a la mange bække små gør en stor å. Jeg samler hendes, efter min mening, vigtigste og bedste teknikker i indlægget nedenfor, men smut selv ind på hendes blog eller bedst af alt. Lyt til hendes podcasts, der hvor du finder dine podcasts. Hun er skøn.

Sådan får du gode rengøringsrutiner med Dana White.

Tredje tip er mit eget

Hvis du lærer de to kvinder ovenfor at kende, kommer du helt sikkert langt med at få styr på dit hjem. Faktisk mangler du kun dit køleskab og det hjælper jeg dig med i dette indlæg.

Læs det og forstå, at det var meget grænseoverskridende for mig at offentliggøre situationen i mit køleskab. Det er det stadigt. Særligt fordi, der var/er alt for meget fløde og alt for lidt økologi.

Endnuenboligblogs køleskab

Rundstyk til speltfolket, men #life.

Lad mig høre om det lykkes for dig. Lykkes det ikke, så tag det roligt. Det gør det langt fra for mig.

Kh Sab.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *