Fliser

Jeg nævnte vist i et indlæg at gangen uden gulv blev til en gang med et betongulv klar til nye fliser. Spændende, for det er jo i sandhed opbygningen, der er den sjove del i sådan et projekt, selv om der også er noget dejligt fandenivoldsk i at hive ting ned og fra hinanden.

Det er svært med gulvfliser, for med fliser skal man virkelig tænke langsigtet. Det kan være så forfærdeligt bøvlet at få dem op igen. Research er derfor virkelig vigtig i flisetilfælde, så mens vi venter på elektrikeren, kan vi jo passende kigge på mulige fliser.

Uha, jeg har trods min iver for omlavning, frygtet denne del en smule. Der er så mange forskellige fliser på markedet derude og faktum er, at mulighedernes samfund sommetider umuliggør et konsekvent valg. Til mit held faldt jeg hurtigt over fliserne fra Villa Handmade, sikkert på pinterest efter at have søgt classic tiles, og heldigt for dem var én af deres nærmeste forhandlere stort set placeret i min baghave. Fliser er flotte på nettet, men virkeligheden er vigtigere og det var heldigvis relativt nemt at kigge deres fliser efter i sømmene.

Villa Handmade har fremstillet en smuk flisekollektion i klassiske mønstre kombineret med nordiske farver. Blandingen af granuleret marmor og cement gør flisen særlig slidstærk og mat i sin overflade. To kombinationer som passer godt til den nordiske funktionalitet og horloges replica underspillede stil. Firmaet har eksisteret siden 2002 og har sit værksted placeret i Marrakesh, hvor fliserne håndfremstilles. Smukt håndværk i min optik. Jeg er i al fald solgt.

Hermed et udvalg af variationer fra Villa Handmades lookbook. Se selv Villa Handmade for endnu flere variationer.

Kærligst Sab.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *