Fra black coffee til latte

Efterårsferien er længe glemt. Ugerne flyver afsted og om lidt er det december.

Boligentusiasternes yndlingsmåned. Det bliver skønt.

I år, som i alle år, har jeg tænkt mig at gå i gang i god tid, så jeg kan få julet max og så meget som muligt inden øglerne forstår, at det faktisk er det, jeg har gang i.

En boligentusiasts noget nær værste mareridt er, når ungerne tilbyder sig som pyntenisser. Indrøm bare.

Pludselig ser man alt sin fine julepynt, som normal vis er nøje afstemt i farver og nuancer til nøje afstemte rum og faste pladser, hængt i ét eneste hjørne. Hulter til bulter fra dørhåndtaget og ned, fordi purkene desværre ikke er højere end som så.

Der røg den juledrøm, men det er selvfølgelig  “godt de kan”, som min venindes svigermor altid konstaterer, når min veninde beklager sig over sine børns genvordigheder.

Jeg vil dog inden, jeg går all in i juleriet på bloggen her, lige vise jer min “hovsa-farve” på endevæggen i stuen. Det var nemlig slet ikke den farve, jeg have tænkt mig at male væggen i, da jeg i efterårsferien trængte til en ny.

Jeg tror, jeg havde tænkt mig en lys grå. Jeg var i hvertfald blevet træt af den daværende black coffee farve, som efterhånden også havde været på væggen en del år, (3 to be exact,) alt for længe i en boligentusiasts bolig.

Jeg besøgte derfor min lokale farveforhandler og luftede mine tanker. Farven jeg kom hjem med var ikke grå, nærmere cafelatte lysbrun. En lysere toning af Jotuns farve, Cashmere fra deres seneste farvekort/2017. Jeg var med på farven i butikken, men den var godt nok angstfremkaldende på panelerne hjemme. Så angstfremkaldende, at jeg kørte tilbage til butikken for en omtoning, men ekspedienten nægtede. Hun troede på sig selv, farven og mig, så jeg vendte hjem og tog mig sammen. Nu retrospektivt, var det godt jeg/hun holdt fast, for det er faktisk lækkert at føle sig “svøbt” i cremet café latte.cafelatte1

Jeg lader derfor farven stå lidt, endnu.

cafelatte2

 

cafelatte3

Til foråret får jeg måske lyst til at “svøbe” mig i strawberry daiquiri. Hvem ved?

Kærligst Sab

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 Kommentér her

 • SVAR

  Lige nu føles det som om jeg er svøbt i en Isbjørn 😀
  Ang. julepynt og børn, så har mine unger et julelandskab der er helt deres eget, som de må stille/lave om på, så meget de vil. Resten af julepyntet er MIT!

  • SVAR

   Godt tip, Line. Den tager jeg til mig.
   Kh Sab

 • SVAR

  Ej… det passer ikke helt. Deres værelser har de også frit slag i. Og forresten vores juletræ ligner altid noget julemanden har kastet op på. Måske jeg alligevel ikke har så meget julepynt der er mit

  • SVAR

   Du har ret. Jeg vil forsøge at lokke dem til kun at pynte deres egne værelser i år.;)
   Kh Sab