Fra brakmark til måneskinsbed til brakmark

brakmark

Ak, ja.

Så voksede ukrudtet måneskinsbedet over hovedet. En måned uden pleje er virkelig ikke hensigtsmæssigt i et nyanlagt bed med jorden bar og et ustadigt vejr med skiftevis regn og sol. Det vil jo gå galt, og galt gik det.

Hvad kan man så lære af det? Ikke en skid!

Jeg ved jo godt, at jord er til at gro gevækster i, og bliver det ikke kultiveret ofte nok, ja, så vil der gro gevækster i det. Også de trælse af slagsen. Men ukrudt er jo, som min kære kollega siger, “så dejligt livsbekræftende”, og det er virkelig livsbekræftende, når ryggen knirker og benene værker efter en dag i kamp mod det. Den eneste udvej, desværre.

Her er det dog virkelig vigtigt, at man glæder sig over det, man når, og begynder i et hjørne uden at lade sig friste til, liiige at skulle overskue situationen. Glem det, den lader sig ikke overskue. Der skal handles og virkelig ikke tænkes.

Så står du med et lignende problem i din have, ja så tænk ikke. Handl!

God fornøjelse med det.

Kærligst Sab.

Ps. Det er heldigvis virkelig skønt, når ukrudtet er besejret; men husk så længe jorden er bar, vender det stærkt tilbage, hvorfor det er en fantastisk ide at undgå bar jord i sin have.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *