Gode Black Friday rabatter til bolignørden

Black Friday efter Thanksgiving

(Indlægget indeholder affiliate links )

Vi fejrer som bekendt ikke Thanksgiving, som de gør det i USA, men hvorfor skal det være en hindring. Black Friday, som er dagen efter Thanksgiving har vi taget til os alligevel. Kapitalismen har sejret og jeg, samt mange andre købeglade danskere har kapituleret. Sidste år kårede Dansk Erhverv Black Friday til årest største shoppedag. Det er alligevel noget, taget den kommende julehandel i betragtning.

Jeg var ikke opmærksom på Black Friday sidste år. Det blev jeg først bagefter, da jeg opdagede alle de gode tilbud, jeg gerne ville have haft fingrene i.

Jeg er til gengæld opmærksom i år, men kun på produkter jeg ved, virkelig har nogle oprigtigt gode tilbud. Det har blandt andet Moodings og Just Spotted. To af de bedste og mest habile interiørwebshops i Danmark i øjeblikket.

Begge shops har 25% rabat på hele sortimentet hele dagen. Brug koden BLACKFRIDAY25.

Jeg har fundet lidt favoritter frem til jer nedenfor.

 

Black Firday collage med interiør

1/ Når gangen er færdig, påtænker jeg et mindre projekt i køkkenet og til den mangler jeg en lille pyntehylde til opbevaring. House Doctors Marble hylde kunne være et meget godt bud.

2/ Duftlys fra Meraki som et hyggeligt element på badeværelset. Vores badeværelse er af ældre dato, men altid populært hos unge piger i alderen 4-10 år på grund af det rosafarvede-toilet. Tak for det, tidligere ejere.

3/ Nagel stagerne fra STOFF er ret populære på de sociale medier. 25% på dem – just saying.

4/Jeg mangler endnu et tæppe til gangen, man kan hoppe i helle på. Indrømmet, gulvet er smukt, men med mudrede sko er det hamrende upraktisk. Endnu et tæppe vil nedsætte mit stressniveau og dermed familiens.

5/ Endnu et hit på de sociale medier. Pov Candle Holderen fra MENU

6/ Jeg fik styr på mit klædeskab for et par måneder siden, mere om det i et andet indlæg. Men nu er der faktisk plads til mine smykker i klædeskabet også. Det er rart at have al beklædning samlet et sted. Smykkeskrinet fra Nomess kunne være et godt bud.

7/ Der skal være styr på tiden i dag. Evighedskalenderen fra House Doctor kunne være en lækker lille hjælp til det. Den kunne fint stå på hylden ovenfor, faktisk.

8/Og så lige en afstikker fra Just Spotted. Jeg er ret vild med de smukke posters fra MAD/PLAKAT. Ingredienser i al sin enkelhed. Less is more.

God shoppelyst.

Kærligst 

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentér her

 • SVAR

  Nøj, den hylde er da for fin!

  -A

  • SVAR

   Hej A.
   Ja, den er ikke dårlig. Den skal helt sikkert være en del af mit sortiment, selv om jeg totally coconut ikke nåede at klikke den hjem Black Friday.
   Kh Sab