Haverum

Som allerede nævnt, er jeg i gang med at omdirigere mine tidligere indlæg. I får derfor lige et tidligere indlæg igen. Beklager gentagelsen til de af jer, der har læst indlægget før.

rum i haven

KILDE KILDE KILDE

Jeg har en have og den er stor, alt for stor. Derfor drømmer jeg om at dele den op i rum. Mange rum. Haver inddelt i rum er nemmere at overskue. Et rum, et skridt. Så langt, så godt.

Haver inddelt i rum er hyggelige. De åbner op for flere muligheder og de er spændende at gå på opdagelse i.

Haver inddelt i rum er hyggelige fordi, de bliver en forlængelse af huset med dets rum. De åbner for muligheder, fordi man kan skabe forskellige stemninger i de pågældende rum og de er netop spændende fordi, det er interessant at bevæge sig fra rum til rum og opleve de stemninger, som er skabt.

Hvordan kan man så skabe de rum?

Det kan man med stakit, med hække, med buske, med større krukker på række, med træer, evt. podede så de ikke vokser fra alt og alle, med stendiger, med…hvad du synes, fungerer for dig…

….og hvad kan man så skabe af rum og stemninger?

Tjooo…Man kunne lægge an til et rum med en køkkenhave, et rum med en bålplads, et rum med kun hvide breitling kopi ure og grå nuancer i beplantningen, et rum med kun gule, et sansehaverum, et legehaverum, et hemmeligt haverum eller hvad med at skabe en labyrint. Fantasien, overskuddet og punktum sætter kun grænsen.

I min have har jeg planer om rigtig mange rum, jo flere jo bedre.

En labyrint med tiden, klart!

Hermed nogle rum til jer, til inspiration fra pinterest

Ps. Husk i haven, at glæd dig over det, du når, ikke begræde det, du ikke når.

Kærligst Sab.

 

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *