Husk julemarked i Kolding

skaermbillede-2016-11-19-kl-22-16-07

Kilde

Jeg lovede tilbage i pinsen at tippe jer om markeder, jeg synes er værd at besøge. Det gør jeg hermed med dette indlæg og ret kort varsel, ved jeg, men jeg var lige ved at glemme det. Undskyld.

Den kommende weekend er der julebazar på Designskolen i Kolding og det er altså et kig forbi værdigt.

Her møder man en blanding af spritnye upcomers, læs -deres design er ikke blevet mangfoldiggjort- endnu og der er nogle intelligente bud i mellem. Sortimentet breder sig fra alt mellem himmel og jord til alt mellem himmel og jord såsom keramik, smykker, tekstil, papir, illustrationer, lysinstallationer og hvad ved jeg. Priserne er fair. Jeg var virkelig positivt overrasket sidste år og ærgrer mig stadig over den eskimo/inuit-sprællemand, jeg ikke købte, fordi jeg havde fået en pludselig indskydelse om at spare penge. Dumt.

Drop i stedet en julegave og køb lidt til dig selv på Designsskolens julebazar .

Entré 20 kr.

Samme kommende weekend går det løs med julemarkedet på Trapholt i Kolding. Her er designerne måske kun seminye, men sortimentet ligner designsskolens. Trapholts julemarked er måske tilegnet en mere etableret stil – men markedet er bestemt også et kig værdigt. Hvis ikke man finder noget af interesse dér, finder man det helt sikkert i deres museumsshop, en fantastisk butik.

Entre 50 kr.

Det eneste aber dabei er at markederne afholdes samme weekend og derfor eventuelt stjæler besøgende fra hinanden samt udgør den “fare” at besøgende kun vælger det ene marked.

Men Off you go.

Kærligst Sab

PS. Som gymnasielærer bliver jeg simpelthen nødt til at nedgrifle en lille notits om dirty realisten Jan Sonnergaards al for tidlige død. Trist, trist, trist. Men så igen, hvis ikke han skulle dø som 53-årig alene på et hotelværelse, hvem skulle så? Længe leve hans minde og hvis I ikke allerede har fået læst “Radiator” og “Frysende Våde Vejbaner”, så gør det. De varmeste anbefalinger herfra.

 

 

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *