Hvad skal du ønske dig til jul?

Mangler du idéer til hvad du skal ønske dig til jul? Så lad mig give dig mine bud på ting til boligen, du helt sikkert vil glæde dig over igen og igen. Jeg skal nok forsøge ikke at introducere dig for alt for mange ting, du ikke vidste, du manglede.

Fif til din kommende ønskeliste.

Det er egentlig en svær størrelse, jeg begiver mig ud i hér, for jeg er faktisk ikke fortaler for at lokke dig til at købe alverdens ting og sager, du egentlig ikke har brug. Samtidig er det jo en boligblog, jeg så at sige driver, og der kommer unægteligt inspiration til boliginteriør. Jeg bilder dog mig selv ind, at den ikke er alt for hjernedød. (#tropådetsab). Apropos hjernedød, så er jeg ret sikker på at de mest hjernedøde køb opstår, når man ikke har styr på sin ønskeliste. Simpelthen.

Den der idé med at finde på ønsker, samtidig med at folk spørger efter dem, er virkelig ikke særlig bæredygtig. Det er præcis efter sådan en situation, man pludselig ser sig selv med en mindre samling Trip Trap nisser i stedet for den regnjakke, man havde glemt, man havde brug for i januarregnen.

Derfor er det rart med styr på ønskelisten. Min er blot en note på mobilen, som jeg jævnligt opdaterer og sletter i. Andre er flittige brugere er app’en ønskeskyen. Mulighederne er mange og du bestemmer.

7 ideer til ønskelisten til jul

Jeg har forsøgt at holde mig til ønsker, jeg mener, vil hitte det kommende år, og som du kan bruge igen og igen. Altså forholdsvist klassiske køb.

Lad os komme i gang.

  1. Julen er sød, salt og fed og lur mig om de fleste af os ikke går den modsatte vej i januar. Et stort salatfad til middagsbordet er derfor mit første bud på listen. Fadet er fra Funite.dk og tag lige et smut forbi webshoppen. Deres Kesh fade er virkelig lækre. Pris: 599 kr.
Kesh fad fra Funite.dk

2. Den første højtid vi byder velkommen efter jul er påsken. Hvorfor ikke ønske sig den klassiske påskedug til jul i år. Denne er fra Juna til 599 kr. og i skøn pastelgul. Har du brug for flere gode fif til påskedugen, så læs eventuelt dette indlæg.

Juna påskedug i damask

3. Plastiksugerør- og service er ydt. Derfor ind med bæredygtige sugerør i glas. De er super fine til påsken og sommerens cocktails. Husk dog at anskaffe dig en børste, så rengøringen bliver overkommelig. Pris: fra 55 kr.

4. Hvem sagde sommer? Hvorfor ikke være på forkant og ønske dig en smuk karaffel fra Kodanska til alt den hjemmelavede saft, du skal koge. Du finder karaflen i mange farver hos Stilleben.dk. Pris: 550 kr.

Find Kodanska karaflen hos Stilleben

Plakater kan man altid bruge

5. Ny plakat til væggen. Jeg er vild med Permild og Rosengrens sortiment, det skriver jeg meget mere om her. Gå efter moderne kunst, som Picasso, Lundstrøm eller Willumsen. Det er the shit og det har det i øvrigt altid været. Pris: 275 kr.

6. En vase til evighedsbuketterne og blomsterbuketterne i sæson. Man må aldrig gå ned på vaser og i dette indlæg guider jeg til fine forårsvaser. Denne er fra Holmegaard og lækker dekadent. Pris: 499 kr.

7. Forbered dig på julen 2020 og de kommende juleaftener, med en smuk keramikstjerne til juletræet fra Landskabt. Det er Grit Jansen, der står bag det lille keramikforetagende og hun eksperimenterer blandt andet med smukke marmorerede keramikstjerner til juletræet. Håndlavede og unikke. Pris: 750 kr. Find hende på instagram lige her

Det var det. Mine 7 idéer til din ønskeliste, måske..

Rigtig god december.

KH. Sab

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *