Hvad skal frakken hænge på?

Man skal gøre sig mange overvejelser, når man indretter et rum fra start til slut. De store træk har jeg nogenlunde på plads, altså i den der famøse gang, og så snart jeg bliver en ørn til photoshop, får i et virtuelt moodboard I kan lade jer inspirere af. Indtil da og i mens jeg øver mig på photoshop, må I nøjes med mine tanker om garderobe.

Garderobeskabe skal der til og de skal forhåbentlig sætte styr på ret meget af al det, vi normalt væltede over i vores daværende gang, men vi kan ikke nøjes med garderobeskabe. Vi bliver nødt til også at tænke  på gæster og hverdagen, hvor man som oftest ikke får jakkerne hængt i skabene. Ikke her hos os i al fald.

Der bliver altså brug for knager eller lignende.

I vores daværende gang havde jeg en ældre garderobeanordning hængende fra min morfars tid. Den var fin. Den ER fin, omend den er en smule bombastisk, og huer og handsker altid tenderede til at hobe sig op i bunker på hattehylden. Det vil jeg helst undgå, tror jeg, for jeg er stadig i overvejelsesfasen i forhold til den tingest. Det er jo arvegods og egentlig vil den ikke være et skidt valg. Jeg tror dog alligevel, jeg vil undersøge terrænet lidt for andre muligheder. Der er jo altid Eames’ “Hang it”, men den løsning er måske lidt for slidt. En anden løsning kunne være en masse knager i et afgrænset felt, men hvor højden på væggen også tages i brug. Såvel børnehøjde som voksenhøjde og måske endda over hovedhøjde. Det er set før, ja. Ikke desto mindre er det det, jeg overvejer og jeg har nedenfor fundet bud på knager, man kan montere, som man vil.

Kig med.

1/Hay Volet messing,

2/Nordstjerne- knager i hvid marmor

3/ Au Maison- knager i horn. Hvorfor ikke?

Forestil jer et overflod af én af ovenstående bud i et afgrænset felt. Ikke dårligt.

Kærligst Sab.

Ps. Billedet ovenfor er mit første forsøg med photoshop. Det går, meeen der er plads til forbedring. Eksempelvis kan jeg ikke finde ud af at skalere billederne ned endnu, hmm. Jeg arbejder videre på sagen.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *