Julebord julebord dæk dig

Hvordan?

Jeg når ikke at give jer et bud på mit julebord i år. Faktum er, at jeg i skrivende stund ikke har nogen anelse om hvordan julebordet skal se ud – som i overhovedet.

Derfor inviterer jeg jer med på en inspirationsrejse i dette indlæg.

Vi letter om et øjeblik og vil forholdsvis hurtigt befinde os i et andet luftlag i cyberspace. Et mekka af kreativitet for alle, nemlig pinterest.  Her starter jeg for det meste, når jeg søger hjælp til en idé eller et kreativt felt, jeg ikke helt har styr på. Det må man sige er tilfældet med julebordet i år.

Man kan sætte spørgsmåltegn ved om det egentligt er nødvendigt med et særligt julebord og strengest talt, nej, det er det jo ikke, men for en boligblogger findes der faktisk dumme spørgsmål, og ikke kun dumme svar, som vi meget pædagogisk korrekt fortæller os selv og hinanden. For en boligblogger er et dumt spørgsmål: Er det vigtigt med et specielt dækket julebord?

-Øhh JA, det tror jeg nok, det er!”

Det vigtigste øjeblik hele aftenen, er jo gæsternes ‘Nejjjj’ til bordet, når de overrumples af æstetik, englestøv og julemagi.

Julebordet er altså vigtigt, men heldigvis mest af alt et sjovt ekstra juletreat for alle os bolignørder, hvor vi kan lege med det juletema vi lige præcis har lyst til. Faktum er nemlig, at julebordet ikke behøver at passe til andet end sig selv, så at sige. Julepynten i huset omkring bordet har ingen interesse. Bordet er et selvstændigt æstetisk værk, som skifter år fra år alt efter humør og tendens. Til forskel fra julepynten, som ofte er den samme år efter år. Det skriver jeg mere om hér.

Let’s go

Lad os så komme i gang med rejsen. Jeg håber, jeg kan beslutte mig efter turen, og at jeg kan hjælpe jer til det samme.

Klassisk rødt julebord

Fotocredit

 

Enkelt julebord

Fotocredit

 

Julebord med messingstager

 

Fotocredit

I farver

Fotocredit

Minimalistisk

Fotocredit

Julebord med stjerner

Fotocredit

Her ved rejsens ende er min favorit bordet i farver, men så mange julekugler ligger jeg ikke inde med. Derfor tror jeg i stedet, det bliver en kombination af de andre.

God fornøjelse med jeres julebord.

Kærligst 

 

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *