Julehalløj i Søstrene Grene

(pressemateriale tilsendt fra Søstrene Grene. Indlægget er ikke sponsoreret)

Vi nærmer os julen og Søstrene Grenes julehalløj er snart i butikkerne.

Nærmere bestemte i morgen torsdag d. 25. oktober og i dette indlæg kan I få lov til at smugkigge hvad julen i Søstrene Grene anno 2018 dikterer.

De fleste kvinder med hang til budgetvenligt nips og lækker æstetik er glade for Søstrene Grene og ikke mindst deres julesortiment. Som jeg skrev i dette indlæg er julen først rigtigt i gang for mig, når jeg har været forbi en af deres butikker. De har altid en julekugle eller to, jeg pludselig mangler til samlingen, og så er de altid leveringsdygtige i smukt gavepapir eller gejl i den dur.

Jeg plejer ikke at blive skuffet, det tror jeg heller ikke, jeg gør i år. Tjek selv ud hvad I pludselig må have tilføjet af julehalløj til julesamlingen hjemme eller nyd blot æstetikken.

 

Jeg tror sørme julen bliver lilla i år.

God fornøjelse og hvorfor ikke – Glædelig Jul.

Kh Sab.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *