Julepynt med humør

Da jeg i sin tid holdt mine første juleaftener, var juletræet pyntet med hvidt, så rødt og siden pastel. I dag er pynten en umiskendelig blanding.

Der findes virkelig mange bud på smukt pyntede juletræer i afstemte nuancer og temaer og jeg fristes altid til at skifte hele julesortimentet ud med årets juletendenser. Jeg forsøger dog som regel at besinde mig. Man kan jo blive ved med at købe sig fattig i julepynt og der skal som bekendt være lidt moneter til julegaverne.

Jeg tror dog liiige, jeg må lande en enkelt eller to af disse fine juleornamenter fra Camilla Plums sortiment. De vil nemlig passe godt til min umiskendelige blanding. En blanding der ikke længere er farveafstemt, men vigtigst af alt enten fortæller en historie eller er ret god humor.

julepynt

1/ Et Spejlæg– jeg elsker spejlæg.

2/ En Alien – med en alien på juletræet udviser man venligsind- skulle det komme til en invasion på et tidspunkt, hvem ved?

3/Et marsvin – så kikset, at det er god stil

4/ En boremaskine– til handy-manden.

Alle glasornamenternerne er håndmalet og mundblæst fra Rusland/Polen. Se netshoppen for mange andre varianter. Der er ornamenter til enhver smag og prisen er fair taget håndarbejdet i betragtning.

Kærligst Sab

Ps. Hvordan pynter I jeres træ?

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *