Kender du.. Brainchild?

Det gør du måske. Brainchild er nemlig oprigtigt ved at etablere sig på det danske plakatmarked, og jeg forstår godt hvorfor.

Æg Original med super lækker baggrundsfarve.

Har du ikke allerede en plakat hængende, så læs med her.

Helt bogstaveligt

Firmaet slår sig på at fortolke danske designikoner ret så bogstaveligt. “Ægget”, “Svanen” og “Koglen” er tre mastodonter inden for dansk designtradition, som enhver designinteresseret med respekt for sig selv kender til. Bogstaveligt fortolket af Brainchild tager de sig dog noget anderledes ud fra originalen eller er det omvendt?.. Det er vist ren børnestavning, men således bliver “Svane” igen til en svane og sådan bliver “koglen” igen til en kogle, se bare nedenfor.

AJs ‘Svanen’ fortolket af Brainchild
PHs ‘Koglen’ fortolket af Brainchild

Brainchild i lækre farver

Det er stadig et overskueligt antal designikoner Brainchild har leget med i deres produktion, til gengæld kommer de forskellige fortolkninger med forskellige baggrunde og i 4 forkellige størrelser og dermed priser. Priserne varierer fra 80 -1145 kr.

Farverne er helt rigtige. Du kan vælge mellem en kombination af minimalistisk hvid og sort samt varme og retrolækre baggrundsfarver. Flotte farvevalg som alle komplimenterer originalerne smukt og passer godt ind i de danske hjem, hvad enten man er hoppet på den farvefulde trend eller stadig kører den hvide minimalistiske stil.

PHs vintergæk fortolket af Brainchild
Fin kombination i sort og hvid

Ægget Figuren som værdig konkurrent

Det seneste påfund hos Brainchild er Ægget Figuren som er et drejet trææg på en fod af enten guld eller sølv. Figuren findes i lyst eller mørkt træ og giver efter min mening Kaj Bojesens ‘Aben’ og Kristian Vedels ‘Bird’ baghjul. Den er smuk og organisk og super lækker med sin lille elegante fod i guld eller sølv. Den vil helt sikkert fungere rigtig fint i et stilleben blandt andre unikke loppefund.

Æg Original i lyst træ.

Det er bestemt en sjov idé Brainchild har fået. Jeg er solgt.

Se deres udvalg med Ægget, Koglen og Svanen som motiv på shoppen.

KH Sab.

Pssst..’Kender du..’ er en ny type kortere indlæg, jeg vil forsøge mig med på bloggen. Jeg vil så ofte som muligt introducere dig for kunstnere, designere og brands, som jeg synes, kan noget særligt og dermed fortjener en ekstra præsentation. Fik du i øvrigt læst denne eller denne?

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *