Kender du… dims studio?

Det bliver skørt i dag. Det fornemmer man vist tydeligt ved navnet dims studio, for med dimser kan man ende ud i alverdens finurligheder og det kan du være helt sikker på, at vi gør.

Banan frugtskål fra Hollandske &klevering

dims studio

Dims studio er først og fremmest en fysisk butik på Borggade 11 i Aarhus, men det er heldigvis også en netbutik, hvor vi, som kommer længerevejs fra, kan kigge forbi, når vi har lyst. Butikken drives af parret Anne og Kim og en lille smule af hunden Bertha.

Zebra vase fra engelske Quail

Flamingoen som forbillede

Anne og Kim er vilde med finurlige dimser, og de har en forkærlighed for flamingoen. Den lyserøde fugl, der lyser op i landskabet uanset hvor den befinder sig. Præcis det forsøger Anne og Kim at overføre med deres valg af dimser i butikken. Deres dimser “lyser” nemlig først og fremmest op, uanset diverse trends og retningslinjer. De er skæve og finurlige, og de får helt sikkert dine gæster til at grine eller stoppe op for en stund.

Salt og pebersæt fra Hollandske &klevering

dims studio byder på lidt af hvert

Dims studio byder på ting i de fleste kategorier, og du finder også mere stringente og sikre accessories imellem deres produkter. Blandt andet forhandler de Bloomingville, som altid er leveringsdygtig af en smuk potteskjuler eller vase. De pastelfarvede AYKASA kasser, der har taget instagram med storm, er også blandt sortimentet, men sjovest er det altså, hvis du går på opdagelse i deres skøre og anderledes sortiment. Som en ekstra lille service præsenterer dims studio alle deres brands med en kort beskrivelse af de respektive brands oprindelse og agenda.

Picassoinspireret plantekrukke fra bloomingville
AYKASA foldekasser, som kan stables og bruges til opbevaring af alverdens ting og sager

Dims din pæne indretning

Mange af os vil rigtig gerne bo pænt, og hvis du læser med her, er din trang nok større end de flestes. Pænt er lækkert, men også farligt tæt på kedeligt og kedelig indretning, gider du ikke. Det gider ingen, for det er endnu mere tæt på upersonligt. Derfor, er din boligindretning blevet lidt for pæn? Så dims den op med lidt god bolighumor fra dims studio.

Hvad kunne du godt tænke dig, hvis du skulle vælge frit fra sortimentet?

Jeg er ret vild med de her emaljekrukker i pasteller til forårsblomsterne lige omkring hjørnet.

Krukker fra Rice i emalje.

Kh Sab.

Pssst..’Kender du..’ er en type kortere indlæg her på bloggen, hvor jeg introducerer dig for kunstnere, designere og brands, som jeg synes, kan noget særligt . Kender du.. indlæggene er ikke sponsorerede blot ren og skær kærlighed til dem og dig fra mig. Fik du for øvrigt læst denne?

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentér her

 • SVAR

  Fantastisk blog

  • SVAR

   Mange tak. Jeg prøver;)

   Kh Sab