Kender du.. Helle MarDahl

Hvis ikke, får du lige et heads up her. Helle Mardahl laver nemlig kunst som er super fint og smukt, men bedst af alt funktionelt.

Bon Bon Pendant Purple

The Cherry on top

Helle Mardahl er kunstneren bag den smukke glaskunst The Cherry on Top. The Cherry on Top er Helle Mardahls seneste kollektion. Kollektionen indeholder en mængde krukker, skåle og lamper i smukke organiske former. Hendes farvevalg sender tankerne i retning af slikskålen og præcis som med slikskålen er det svært at få nok af Helle Mardahls smukke design. Det er The Cherry on top og lige til at spise.

Bonbonniere Pink/Purple

Kunst med en funktion

Det er fedt med kunst og det er særligt fedt, når kunst bliver funktionelt. Mange ønsker sig kunst, men har svært ved at vælge, ikke mindst fordi kunst som sådan ikke har en funktion. Det har Helle Mardahls. Alle hendes produkter forener smukt det funktionelle med det unikke. Samtlige af Mardahls produkter er nemlig håndlavede. Du finder ikke en lampe magen til hos din veninde, det er helt sikkert.

Bon Bon Table lamp pink

Kunst som design

Mardahl har et dejligt forfriskende bud på dansk design, og hendes kunst er i mine øjne på højde med en smuk stol. Derfor skal du nok også spare lidt op inden du klikker én af Mardahls lamper eller krukker hjem. Til gengæld er jeg dog sikker på, det bliver gaven til dig selv, der bliver ved at give.

Bon Bon Midi Honey/ Mint

Helle Mardahls lampe kom i hvert fald lige øverst på min ønskeseddel.

Kig forbi hendes side. Jeg lover dig, du bliver blød om dit kunsthjerte og ikke mindst sliksulten.

KH. Sab.

Pssst..’Kender du..’ er en ny type kortere indlæg, jeg vil forsøge mig med på bloggen. Jeg vil så ofte som muligt introducere dig for kunstnere, designere og brands, som jeg synes, kan noget særligt og dermed fortjener en ekstra præsentation.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *