Kender du.. Italienske krukker

Italienske krukker er en webshop, der specialiserer sig i – ja, rigtigt gættet – italienske krukker. De sælger krukker med glasur, krukker uden glasur. De sælger store og små krukker og de sælger krukker, du kan bruge ude og inde. Der er nok at vælge i mellem, det er dog krukkerne til vindueskarmen dette indlæg skal handle om. For jeg er forelsket, og du skal se i hvem.

Københavnerkrukke

Krukker med den helt rigtige patina

Italienske krukker forbindes for de fleste med krukker i terracotta, der har stået i klassiske haver i årevis og dermed har fået den helt rigtige patina af alger og skjolder. Det er sådan set også tilfældet hos Italienskekrukker.dk Krukkerne her har dog en lysere farve end den typiske røde terracotta, ja de fås sågar i en klassisk grå til den, der vover mindre.

De lysere farver i kombination med de skjolder krukkerne får, giver den perfekte patina og en ekstra rar detalje ved krukkerne, er den dertilhørende underskål som er silikonebelagt. Silikonebelægningen hindrer nemlig, at det vand krukken suger kan gøre skade på underlaget.

Krukker der passer til alt

Man skulle tro at dette indlæg er sponsoreret, for det forholder sig sådan at samtlige af de krukker, jeg har i vinduerne er italienske. Jeg har haft mine i 10 år, og jeg er ikke længere forelsket. Nej, det er blevet til dyb kærlighed, for de krukker har været de smukkeste, klassiske beholdere til samtlige plantetrends. Lad mig nævne i flæng. Prins Nikolaj Pelargonier, kaktusser, monsteraer, hvide juleroser til jul og sørme om ikke, de også har dannet base for kalenderlyset et enkelt år. Jeg har svært ved at få hænderne ned og min kærlighed er ikke blevet mindre med årene.

Sådan bruger du dine italienske krukker i vindueskarmen

Hvis ikke du allerede blev inspireret ovenfor, så findes der et ekstra råd du kan gøre brug af, når det drejer sig om planter og krukker i dine vindueskarme.

Saml dem.

Det vil sige, at du ikke skal lade dine krukker stå enkeltvist i samtlige vindueskarme. Saml dem i stedet i én eller to vindueskarme og lad dem få den pondus de fortjener, som det eneste element i de vindueskarme du vælger. De resterende vindueskarme stiller du eventuelt andre yndlingsgenstande eller lamper i. Vindueskarme er skøn opbevaring og kun fantasien sætter grænser for, hvad de kan fyldes med.

Jeg er fan af italienske krukker, og jeg vil råde dig til at lægge vejen forbi deres webshop. Der er mange lækre sager til helt fair priser. Tjek også deres krukker med grøn eller gul glasur. They are krukkelicious.

Københavner Green Emerald

Rigtig god fornøjelse.

Kh Sabrina

Pssst..’Kender du..’ er en ny type kortere indlæg, jeg vil forsøge mig med på bloggen. Jeg vil så ofte som muligt introducere dig for kunstnere, designere og brands, som jeg synes, kan noget særligt og dermed fortjener en ekstra præsentation. Fik du i øvrigt læst denne?

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *