Kender du.. Millefiori Interior?

Er du til den lyse boligstil med fransk og italiensk vintage, der dominerer de sociale medier lige nu? Så bør du kigge forbi Millefiori Interior. De holder allermest til på instagram, men de sælger også ud fra lageret på Nørrebro efter aftale.

Den bolsjestribede lampe

Du har sikkert set den bolsjestribede glaslampe. Murano pendlen i loftet eller lampen på bordet med bolsjestriber og farver i pastel. Det var den lampe der fangede min opmærksomhed og ledte mig til Millefiori Interior. Heldigvis for det, for det er en sand vintagehimmel, du inviteres ind i, hvis du følger deres profil på instagram. En fin og elegant vintagehimmel, som fungerer som et kærkomment modstykke til de industrielle boligprofiler.

To søstre med en fælles passion

Det var en forkærlighed for italiensk vintage og særligt lamper, der fik de to søstre til at påbegynde deres shop på instagram med håndplukkede fund. Deres efterhånden fyldt-til-randen krejlerhjem havde brug for første-hjælp. Derfor besluttede de, at nogle af deres mange smukke vintagefund måtte i nye hænder og tak for det, de damer.

Lyseblå Murano Bordlampe – solgt naturligvis, men lad dig ikke skræmme. Følg profilen i stedet.

Der er masser af unikke fund, og der kommer hele tiden mere til, men du skal være hurtig, for det er ikke længe, de respektive unika og Murano lamper får lov til at hænge ud på profilen. Der er rift om de lækre sager, og det forstår man jo.

Du kan finde de to søstres univers lige her, og hvis du har brug for at se de smukke fund sådan rigtigt, sender du dem bare en besked. De er søde til at svare tilbage.

KH Sab.

Pssst..’Kender du..’ er en ny type kortere indlæg, jeg vil forsøge mig med på bloggen. Jeg vil så ofte som muligt introducere dig for kunstnere, designere og brands, som jeg synes, kan noget særligt og dermed fortjener en ekstra præsentation helt uden spons. Fik du for øvrigt læst denne eller denne?

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentér her

  • SVAR

    Hej Sabrina

    Jeg er interesseret i en Murano lampe til min stor, men vil gerne se dem i virkeligheden, inden køb. Er det muligt at komme forbi lageret på Nørrebro? Hvad er adressen og hvornår er der åbent. På forhånd tak.

    Mvh Aase