Kender du.. Patteriet?

Patteriet er Andreas projekt og faktisk var det lidt af et tilfælde at projektet blev kendt. Det startede med en kop med hængebryster til en veninde i julen 2017. Derefter fulgte flere kopper og en videreudvikling af det kort med bryster Andrea havde givet sin veninde ved samme lejlighed.

Brystbeholder fra Patteriet

Patteriet – i hjertet af Aarhus

Sidste år opdagede Støt Brysterne Andrea, og så gik det relativt hurtigt for Andrea og Patteriet. Hun oplevede stor interesse for sine kopper og sidenhen droppede hun sin kandidatoverbygning for at gå all-in på sit projekt. I dag har Andrea etableret sit værksted i hjertet af Aarhus, hvor hun laver sine kopper. Illustrationerne maler hun dog hjemme. Det er for beskidt på værkstedet.

Brystbeholdere fra @patteriet

Illustrationer

Illustrationerne er den ene halvdel af Andreas kunstprojekt. De er unika illustrationer af unikabryster i al sin enkelthed. Brysterne er håndmalede med akvarel og antallet af bryster varierer på de forskellige illustrationer. Fælles for illustrationerne er dog brysternes unikke faconer og størrelser, for ikke to bryster er ens, ikke engang dem, som kommer i sæt. Illustrationerne er super fine og nordiske i sit udtryk og hvad bedre er, det er illustrationer, der falder dig for brystet. Illustrationerne kan købes gennem @patteriet på instagram.

Illustration med bryster

Brystbeholdere fra Patteriet

Keramik er den anden kunstform Andrea udtrykker sig igennem og brystbeholderne, som Andrea kalder dem er i bogstavelig forstand beholdere til præcis det, du ønsker. Brug dem som kopper eller som vaser, men vær ikke i tvivl om, at de vil skabe samtaler uanset hvor og hvordan de bruges. Vigtige samtaler, som også er Andreas agenda. Brystbeholderne finder du her.

Tandstikholder

Andreas aganda

Andrea ville egentlig blot glæde andre og skabe humoristisk kunst, men i dag er Patteriet blevet et projekt for Andrea, som handler om ærlighed og kærlighed til kroppen. Kroppen som den er, var og bliver. For vi SKAL OG MÅ ikke skamme os over vores krop. Den er helt naturlig og unik – præcis som Andreas kunst.

Illustration fra Patteriet

Jeg er vild med Andreas bryster, og jeg glæder mig til at se endnu mere kunst fra hendes hånd og helt ærligt, så synes jeg samtlige familier med pre-teens og teenagere i huset, bør anskaffe sig en af Andreas brystbeholdere eller illustrationer.

Der er ikke noget som et godt reality check over morgenkaffen, og photoshop har virkelig aldrig gjort noget godt for kvindekroppen.

Heldigvis har vi kunstnere som Andrea derude.

Tak, Andrea.

Kh Sab.

Pssst..’Kender du..’ er en ny type kortere indlæg, jeg vil forsøge mig med på bloggen. Jeg vil så ofte som muligt introducere dig for kunstnere, designere og brands, som jeg synes, kan noget særligt og dermed fortjener en ekstra præsentation. Fik du i øvrigt læst denne eller denne?

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentér her

 • SVAR

  Vil gerne købe nogle af dine varer hvordan gør jeg

  • SVAR

   Hej Hanne.

   Jeg sælger desværre ikke nogle af de varer, jeg blogger om.
   Hvis du er interesseret, skal du klikke på de links, jeg har indlagt i mine indlæg.
   De vil føre dig videre til diverse forhandlere.
   Jeg inspirerer kun, men har planer om at starte noget online boligkonsulent-arbejde op i det nye år.

   DBH Sab.