Kender du.. Permild & Rosengreen?

Det gjorde jeg ikke, selvom Permild & Rosengreen har eksisteret siden 1947. Sådan kan man være heldig at blive positivt overrasket, og hvis du ikke kender dem, håber jeg også, det gælder dig.

Walton Ford plakat i lækre farver.

Permild & Rosengreen sælger hygge i glas og ramme

Det skriver de faktisk på deres hjemmeside. De betragter nemlig sig selv som leverandører af hygge til de danske hjem. Noget af den danske hygge, mener Permild og Rosengreen, kan forankres i danskernes kærlighed til plakatkunst. Jeg er helt enig. Det er vores kærlighed til plakater, der i den grad præger dansk indretning, og det er ofte blandt andet igennem vores kærlighed til plakater, vi forsøger at skille os ud og gøre vores indretning unik.

Tal R af Rosenzweig. Moderne kunst i sort ramme.

Plakater til alle

Permild og Rosengreen forsøger at ramme så mange plakatelskere som muligt. De sælger god stemning og, som de skriver, så kan den ene plakat være lige så stemningsfuld som den anden. Du finder derfor plakater i alverdens stilarter i deres shop. Plakater såvel til den minimalistiske indretning som til den vilde dekadente indretning. Romantiske guldalder plakater side om side med abstrakte moderne plakater og plakater til retroelskere samt miniplakater til at fremhæve de små spots i hjemmet, man ikke altid ser.

Klassisk guldaldermotiv af Martinus Rørbye. Hortensia og terracottakrukker holder endnu.

Plakater i glas og ramme

Permild & Rosengreen udmærker sig som plakatshop ved at tilbyde indramning af deres produkter. En del af deres sortiment er langt fra standardmålene, vi kender, og det er derfor muligt at få en plakat i glas og ramme tilsendt direkte med posten. Så er du fri for at vente på, at du falder over den rigtige størrelse ramme eller for den sags skyld fri for at smutte forbi glarmesteren. Din plakat er klar til ophængning med det samme, du modtager den. Det er da ret fedt, når vi alle ved, at det, man bestiller på nettet, helst skulle være ankommet i går.

Tag et kig forbi Permild & Rosengreen. Du bliver garanteret ikke skuffet.

KH. Sab.

Pssst..’Kender du..’ er en ny type kortere indlæg, jeg vil forsøge mig med på bloggen. Jeg vil så ofte som muligt introducere dig for kunstnere, designere og brands, som jeg synes, kan noget særligt og dermed fortjener en ekstra præsentation. Fik du i øvrigt læst denne?

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *