Kender du.. Rhombe Color?

Rhombe color er et smukt nyt stel designet af Lyngby porcelæn i samarbejde med Stilleben, du simpelthen ikke kan stå for.

Jeg har i hvert fald svært ved at få hænderne ned over den smukke farvesammensætning og det enkle design.

Læs med og få din æstetiske sans pirret.

Rhombe color Lyngby porcelæn/stilleben

Gammelt design i nye klæder

Romber hos Lyngby er ikke et nyt fænomen. Det var blot at søge inspiration i designarkivet, for i Danild-serien fra starten af 60’erne var romber en del af dekorationen på stellet. Dog overført grafisk.

Originalt Rombemønster på Lyngby Danild
Fotokredit: etsy.com

Sådan fungerer det ikke helt med det nye smukke Rhombe color stel. Her har romberne fået struktur, og de er blevet til et smukt relief i stellet. Det smukke enkle design gør stellet klassisk, og det gør, at stellet kan stå alene i en klassisk hvid kombination.

Originalt og enkelt i hvidt.

Rombestrukturen er i følge Lyngby Porcelæn en kompliceret proces, og det er ikke enhver porcelænsproducent, der udfører den. Lyngby porcelæn er dog sluppet ret godt fra processen uden at prisen for stellet er blevet overdrevet højt. En middagstallerken Ø 21cm koster 229.29 kr og et krus får du for 169.95 kr. Det er fair priser, som passer godt ind i udvalget på markedet. Du gider ikke at betale mere for dine tallerkner. De skal jo bruges.

Brudgaranti? Selvfølgelig.

Rhombe color i lækre farver

Der er ikke noget som et smukt, klassisk hvidt stel, meeeen tjek lige de farver Stilleben er kommet på til Lyngby stellet. Lækre, mættede farver i nuancer, der kan varieres på kryds og tværs.

Rosa, lyseblå. Mørkeblå. Rosa og terracotta i smuk forening.

Rhombe color

Sand og Terracotta eller hvorfor ikke Terracotta og grønt?

Terracotta tallerken

Seriøst. Det hele går, for det er hamrende godt set og gennemtænkt af Jelena Nordentoft og Ditte Reckweg fra Stilleben at sammensætte så genial en farvepalette.

Grøn Dyb tallerken

Dine yndlingsfarver er garanteret repræsenteret og ellers fik du vist lige et par nye.

Sådan kan du bruge Rhombe color

Lad nu være med at smide dit oprindelige stel på porten. Det er helt sikkert også lækkert. For du har valgt det.

Begynd i stedet med at anskaffe dig en skål i din yndlingsfarve fra stellet til den første sprøde forårssalat eller ønsk dig et par kopper, du kan servere den latte, til veninden, i.

Brug det sammen med dit oprindelige stel eller udvælg emner fra produktet, du kan bruge til forskellige retter eller situationer.

Måske skal du fremover anrette påskesilden på rosa frokosttallerkner. Eller måske skal du servere din butterchicken i turkis Rhombe color skåle? Måske skal din bedste simreret præsenteres i den smukke mørkeblå serveringsskål?

Lilla serveringsfad

Mulighederne er virkelig mange med det nye Rhombe color stel fra Lyngby, og du kan mix’e og matche, præcis som du har lyst.

Fantastisk. Hvad skriver du på din ønskeliste?

KH. Sab.

Pssst..’Kender du..’ er en type kortere indlæg her på bloggen, hvor jeg introducerer dig for kunstnere, designere og brands, som jeg synes, kan noget særligt . Kender du.. indlæggene er ikke sponsorerede blot ren og skær kærlighed til dem og dig fra mig. Fik du for øvrigt læst denne?

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentér her

 • SVAR

  Jeg er vild med alle de lækre farver og skal helt sikkert have det lilla fad
  Ærgerligt det er lang tid til jul og fødselsdag.

  • SVAR

   Det forstår jeg virkelig godt. Det fad er lækkert. På ønskelisten med den.
   Kh Sab