Kringlede pigeværelser vol. 1.

Min datter fylder seks om lidt. Seks rimer på skolestart. A, (læs min bedre halvdel), og jeg er derfor blevet enige om at fødselsdagsgaven bør indbefatte en mindre optimering af det knapt så optimale og for den sags skyld funktionelle værelse, hun har i øjeblikket. Optimeringen skal indbefatte et skrivebord.

Jeg er med på at børn færdes, hvor vi voksne færdes. Altid. Suk! Meeen vi vil nu alligevel gøre et forsøg på at gøre hendes nuværende værelse en smule mere brugervenligt og dermed måske endda mere tillokkende.

Min datters værelse er et kringlet et af slagsen. Vores hus er faktisk i det hele taget ret kringlet. Det ER gamle huse jo, og det har jeg begrædt mange gange, men helt ærligt, det gider jeg ikke længere. Det handler jo egentlig blot om at tænke funktionelt. Der findes mange familier, der bor på mindre plads end vi gør. Ikea kører en kæmpe business på det koncept.

Min datters værelse indbefatter en skråvæg, som vi længe har talt om, bør transformeres til skunkeskabe. Gulvpladsen under væggen kan ikke udnyttes til leg grundet skråvæggen, hvorfor det vil være mest optimalt at udnytte pladsen til opbevaring. Derfor er den vilde skunkeskabsjagt gået ind. Vi har for længst opgivet kommercielle fabriksløsninger. Kringlede huse, kræver desværre også ofte kringlede løsninger, som hjemmegjorte af slagsen. Så vi må i gang.

Hér lidt inspiration, hvis I selv skal i gang med at kringle den.

Hey, det er sgu da svært at finde inspirerende skunkeskabe på nettet.

I får i stedet et billede af værelset, som det ser ud nu. Ikke særligt funktionelt.

skunkeskabefør

Vi skrives ved.

Kh Sab.

 

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *