Lidt om vægge

Vi nærmer os weekenden og endnu et ryk i gangen, forhåbentlig da.

Status quo er som følger: Elektrikeren har været for at rille ledningerne ind i væggen og hans arbejde i gangen er i første omgang overstået. Det næste punkt på dagsordenen er væggene, som skal pudses op igen. Der er en del småreparationer,som skal fikses førend væggene kan pudses fine og glatte og helt ærligt, er det ikke noget, jeg egentlig kan overskue. Det håber jeg så til gengæld A og mureren kan. Herefter skal maleren forbi. Væggene skal helspartles med sandspartel.

Jeg har  helspartlet næsten samtlige rum i hytten her, men da vi gik i gang på førstesalen, orkede jeg ikke mere. Vi fik en maler til at hjælpe os med det resultat, at spartlingen
blev dobbelt så jævn på den halve tid. Jeg besluttede mig derfor for, at min karriere som helspartler måtte være forbi. Nogle ting er livet trods alt for kort til.

Retrospektivt har jeg simpelthen brugt for mange timer på at sandspartle, for ikke at tale om, hvor meget spartelstøv, jeg har indåndet, når væggene efterfølgende skulle pudses jævne manuelt med sandpapir. Maleren snupper girafsliberen til den tjans. Hvis I trods ovenstående alligevel skulle få lyst til selv at gå i gang, har jeg fundet et par tutorials til jer fra youtube her og her.

(Helt hul i hovedet, får jeg selv lyst til at gå i gang efter et kig på de tutorials. Stop dig selv, Sab!)

Vi har bibeholdt vores vægge rå, uden filt, hvilket passer rigtig fint til huset hér. Filt bliver hurtigt utaknemmeligt, synes jeg. Får du først lavet en fold, er du på den. Rå vægge kan man altid reparere på, og så er det en særlig god ide med rå vægge, når man er relativ lemfældig med diverse ophæng på dem.

Host host.

Ha’ en skøn torsdag derude.

Kærligst Sab

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentér her

 • SVAR

  Lyder spændende.

  • SVAR

   Mange tak, Jytte.
   Kh Sabrina