Mal en dør!

Sommeren bød på arbejdsro i den gang, I ved nok, og vi er kommet et godt stykke videre med projektet. Vi mangler kun liiige det sidste.

Det er blevet til mange fine løsninger, I selvfølgelig snart skal få lov at kigge nærmere på. Én af dem fortjener dog en ekstra lovprisning. Nemlig, vores nye matsorte dør, som efter min mening er en udsmykning i sig selv.

Det er altså utroligt, hvad én enkelt dør i en anden farve end de resterende i rummet kan gøre ved helheden. Rummets farver er i sig selv ret lyse, og pænheden melder derfor hurtigt sin ankomst.

Nej tak, til det pæne hér på matriklen. En matsort dør var derfor det oplagte valg. Ikke noget med at male karmene osv. Mal blot døren, det er længe fint og prøv med en kontrastfarve.

Hermed lidt flere bud på døre i kontrastfarver fra Pinterest.

Photocredit 

Photocredit

Photocredit

 

Kom nu, det er altså bare maling.

Kærligst 

Behind the scenes: Gangen fra en lidt anden vinkel 😉

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentér her

 • SVAR

  Hej. 🙂
  Super fin idé med maling af dør, som jeg straks har taget til mig. Brugte en jotun lady maling (https://mestersmaling.dk/produkt/lady-supreme-finish/) som virkede helt perfekt og gav et lækkert resultat.

  • SVAR

   Dejligt, at kunne inspirere. Det lyder helt perfekt. Jeg sværger selv til Jotun LAdy. Det er lækker maling, jeg som regel aldrig kommer galt afsted med.
   God bededagsferie, hvis du er så heldig.
   KH Sabrina