Mød min tæppevæver fra Sukhi.dk

(indlægget er sponsoreret af Sukhi.dk)

Vores akustik er virkelig dårlig.

Det er den fordi vi, før vi fik børn, ikke regnede med, at de børn vi fik ville larme så meget som de gør. Vi fik derfor ikke installeret akustiklofter. Vi regnede sådan set heller ikke med, at de børn vi fik ikke ville sove, men sådan kan man lære så meget – på den hårde og naive måde.

Den dårlige akustik har givet hovedpine op til flere gange. Den manglende søvn – lad mig bare være ærlig- det er et under, vi ikke er blevet skilt. Heldigvis er det blevet bedre med akustikken, for tæpper er blevet 10’ernes modedille og jeg er hoppet på. Jeg hoppede ikke på den marokkanske, ikke fordi jeg ikke kan lide Beni Quairain tæpperne, nærmere fordi jeg stadig har de der børn og trods alt er blevet en smule klogere. Jeg er nu fuldstændig med på at creme-ish tæpper ikke vil fungere i det her hus, uanset hvor lækkert det vil se ud.

Her er i øvrigt et Beni Quarain tæppe, hvis I skulle være i tvivl om hvad jeg skriver om.

 

Beni Quarain tæppe fra Sukhi

Fotokredit

Heldigvis er jeg til farver og derfor er mine tæpper i farver.  Det er de i øvrigt også hos Sukhi, hvis man ønsker det.

Sukhi

Jeg havde godt luret dem på instagram og jeg blev derfor glad, da jeg fik lov at prøve deres produkter af i form af et par bordskånere.

Nu er det jo Sukhi og deres tæpper, det her indlæg skal omhandle og eftersom det selvsagt er svært at tage smukke stemningsbilleder af bordskånere der i brug dækkes af gryder og fade, har jeg taget et par billeder af bordskånerne helt au naturale. Jeg bestilte dem i grønlige nuancer ved hjælp af farvekortet på hjemmesiden og jeg fik disse leveret og syet af selveste Shandrakala Magar.

 

Det er hende I ser på billedet, og hun er en af grundene til, at jeg synes Sukhi er en god ide.

Fotokredit

Et godt samarbejde

Sukhi samarbejder nemlig med kvinder uden anden uddannelse. Man bestiller tæpperne direkte af dem. Det betyder, at man som forbruger kan skræddersy sit tæppe, som man ønsker det, og at man dermed får sit helt eget unikke stykke kvalitets håndværk ind ad døren ca 4 uger efter bestillingen. Håndlavede tæpper i ægte uld kræver jo trods alt sin tid.

Priserne er fair og det er fordi Sukhi ikke bruger dyre mellemled som engrosfimaer i deres forretningsprocedure. De handler direkte med kvinderne og kan derfor betale en væsentlig højere løn til kvinderne end standardindkomsten og hey, det må da være en forbedring.

Der er virkelig mange tæpper at vælge i mellem. Sukhi samarbejder nemlig med kvinder i forskellige lande, som selvfølgelig afspejler sig i tæppetyperne. Jeg har fundet mine favoritter til jer her, og husk at creme-ish bestemt også er en mulighed.

Tyrkisk Overdyed patchwork

Fotokredit

Indisk Sai tæppe i flettet uld

Fotokredit

Pink Beni Quarain tæppe fra Marokko

Fotokredit 

 

Og selvfølgelig et kugletæppe fra Nepal

Fotokredit

Jeg er forelsket. Hvis I er, så kig forbi Sukhi.dk

Kh Sab.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *