Motivation findes altid på pinterest

Jeg har som nævnt pålagt mig selv et benspænd denne weekend.

Ærligt. Det er ikke ligefrem lysten, der driver værket lige nu og vejret kan man jo langt fra regne med. Men et benspænd er et benspænd og så må man finde motivationen indefra eller fra – pinterest.

Jeg har derfor i de senere aftentimer søgt på lidt shelters/små terrasser/pergolaer, jeg påtænker måneskinsbedet også bør byde på. Engang.

Her er lidt af det, jeg fandt. Jeg har forsøgt at finde eksempler i DIY-genren, nogle kræver dog nok mere snilde end andre men som udgangspunkt bør de 3 ud af fire kunne fikses på relativt kort tid.

1/ Ret enkelt og lige til lille hus. Målene er sågar at finde hér. Det er naturligvis oplagt at tilplante huset med diverse klatreplanter.

2/ En ægte upcycling DIY.  Fem af de helt rigtigt patinerede døre og lidt skruer og det fineste lille shelter er på plads. Problemet med upcykling er blot, at det ofte er pænest på billeder taget fra en hvis distance.

3/ Naturligt pileflet. Der er pilefletkurser alle vegne, man kan tilmelde sig. På med ja-hatten, man kan jo sagtens flette andet end de der splejsede pile-espalierer, der stikker op i haver rundt omkring. Forestil jer i stedet lækre kurvekrukker, kurve til stranden, til svampeturen eller denne pergola. Photocredit

 

4/ Virkelig enkel hjørnepergola. Den kan ikke tage lang tid at skrue sammen. Igen forestil jer pergolaen tilplantet blåregn, roser og clematis. eller hvorfor ikke efeu, så pergolaen med tiden vil fremstå som et stedsegrønt element i haven. Smukt hele året rundt.

Photocredit

Husk selvfølgelig at lyskæder er vigtige at vikle omkring alle modellerne.

Lad os gå i haverne denne første septemberlørdag alle mand.

Kærligst

 

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *