Nem og personlig gaveindpakning

Skal din gaveindpakning også være personlig, men nem i år?

Og er det som regel i 11. time de sidste pakker pakkes ind, så anskaf dig en hvid kalktusch i den nærmeste hobbyforretning i morgen samt noget jutegarn og nogle enkle ensfarvede gavetags og hent resterne af dit pyntegrønt til juledekorationen op fra grøntaffaldsspanden. Hav glimmerstiften klar og find det ensfarvede gerne mørke gavepapir frem.

Vent så til den 23. december kl. 22.30.

Tænd fjernsynet. Der er helt sikkert julefilm på programmet. Måske Love Actually, måske Family Man, eller hvis du er virkelig heldig, måske Fars fede Juleferie.

Hæld rødvin i glasset, sæt flæskesvær på bordet og giv den gas. Hell – det er kun jul engang i året og du får brug for salt – forebyggende.

Tag pakkerne frem. Dunk ikke dig selv i hovedet over, at du endnu en jul ikke formåede, at få de gaver pakket ind, du faktisk fik købt i nogenlunde god tid. Gør det nu. Ungerne sover. Nyd det, for du kan godt regne med, at den kommende julemorgen kommer tidligt og sig så til dig selv, at du nok skal få ro til at dejse tidligt om på et eller andet tidspunkt mellem jul og nytår. Bed eventuelt til at det bliver i køen d. 27. december, hvor det halve af gaverne alligevel skal byttes. Tag en dyb indånding, en god slurk af vinen og sæt i gang. Du når det.

Sådan gør du din gaveindpakning personlig nr. 1

Pak gaverne ind i mørk ensfarvet papir. Bind jutegarn om pakkerne. I det hele taget er jutegarn altid godt til gaveindpakning og diverse andre ting som til ophængning af julepynt og blomsterbindning. Med andre ord: Jutegarn må gerne være en fast bestanddel i din kreakasse som kalktuschen også lige er blevet det.

Lav små duske af forskelligt grønt fra dine pyntegrøntrester. Glimmer på og bind så dusken fast, når du binder sløjfen på din pakke.

Nem og personlig gaveindpakning klaret i en ruf.

Sådan gør du din gaveindpakning personlig nr. 2

Pak gaverne ind i mørk ensfarvet papir. Tegn på pakken med kalktuschen. Tegn snelandskaber, skylines som jeg har gjort, rensdyr, julemænd, grantræer. Alt er tilladt og min opslagstavle på pinterest kan måske være dig behjælpelig, men måske, bør du tegne den til kloge-Åge Onkel Gert inden rødvinen gør sin endelige virkning på dig.

Nem og personlig gaveindpakning i en ruf nr. 2.

Rigtig god fornøjelse.

Jeg glæder mig allerede til d. 23. december kl. 22.30. Jeg skrev i øvrigt et indlæg om hvad julen 2017 har lært mig i januar, husker I den?

Rigtig glædelig jul fra endnuenboligblog til jer alle.

Kærlige julehilsner Sab.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *