Nemt og hurtigt påskepynt vol. 2

Indlæggene på bloggen her handler i disse uger om nemt påskepynt.

I sidste indlæg lavede jeg en DIY til den nemmeste påskeguirlande, som man i princippet kan lave lige inden den skal bruges, hvis man har 7 minutter. En nem og elegant løsning på hurtig påskepynt.

Påskepynt med HAMA perler

I dag viser jeg endnu en nem påskevariant eller rettere to og det er bestemt ikke noget banebrydende nyt eller for den sags skyld rocket science, det er blot HAMA perler og en kalktusch.

Først HAMA perlerne for det er naturligvis oplagt at lave påskefigurer af HAMA perler med ungerne. Jeg har forsøgt mig med den helt nemme løsning – påskeæg, men der findes virkelig et hav af gode ideer til, hvad man kan få lidt for forårskolde eftermiddage til at gå med i selskab med børn og HAMA perler.

Påskeæg i HAMA perler

Påskeæg kan varieres i det uendelige og det kunne bestemt være fint, hvis man havde en pose med pastelfarvede HAMA perler på lager. Sådan en kan købes her, men helt ærligt, de “almindelige” farver fungerer fint. Dem har jeg brugt.

Hvis du har mod på andre påskefigurer af HAMA perler, så tjek eventuelt min pinterest oplagstavle ud lige her.

Hæng dine æg på grene i en vase, i kransen på døren eller på et træ udenfor. Påsken må gerne være i farver.

Et forsøg på at finde brugbare grene i New Zealand.

Nemt påskepynt med kalktusch

Kalktuschens har været oppe at vende på bloggen før, men egentlig var det min veninde Sanne fra gymnasiet, der introducerede mig for dette vidunder. Hun havde nemlig tegnet et fint julelandskab på et vindue, jeg var så heldig at opdage og tuschen har ikke forladt min hånd siden.

Påskeæg malet med kalktusch

Jeg bruger den til alt muligt. Til jul, til fødselsdage, til at hilse gæster velkomne og selvfølgelig til påske.

Kalktusch og krans

Det er virkelig nemt at tegne påskeæg på sine vinduer med en kalktusch, og når du ikke er interesseret i dem længere, tørrer du dem blot over med en klud. Pinterest har bestemt også bud på påskepynt tegnet med en kalktusch. Jeg har fundet lidt frem her og tuschen kan købes her.

Der er kun et minus i forhold til brug af kalktuschen og det er, at det er så sikkert som kridt på tøjet, at dine børn også vil være med, når du går i gang.

Mit råd: Lad dog barnet. De regner den alligevel ud, hvis det eneste vindue, de gerne må tegne på, pudsigt nok er det lille beskidte tagvindue oppe på loftet.

Rigtig god fornøjelse og snart – påske.

Pssst.. Kransen er bundet på en metalring af hvad jeg kunne finde i haven. Jeg binder en lignende her.

KH Sabrina

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentér her

  • SVAR

    Det ser super godt ud! dem vil jeg prøve 😉

    • SVAR

      Ja, gør det. Det er nemt.