No bullshit-havearbejde. Dag 2

No bullshit-havearbejde dag 2 er i hus med en kedelig eftersmag af grus i munden.

I dag snuppede jeg nemlig de 15 minutter det sted i haven besøgende først ser. Det sted er desværre også det mest uoverskuelige og ærlig talt, det mest irriterende område i haven.

 

 

Det var ikke boligbloggeren, der var alteregoet i min splittede sjæl den dag, jeg nikkede ja tak til vognmanden og de læs grus, vi har liggende i det område. Det må nærmere have været en meget, meget træt udgave af boligbloggeren, for om jeg begriber hvorfor, hun også sagde ja tak til at lægge presseninger under stakkene. Det er jo direkte dumt og så ser det virkelig utjekket ud.

Lige nu ligger der derfor 2 stakke med grus med presseninger under, jeg ikke rigtig ved, hvad jeg skal gøre ved ud over at ignorere, når jeg kører forbi.

Kære venner, som læser med her, vil I ikke også godt forsøge at ignorere det, når I kører forbi stakkene? VI har ikke til fulde bestemt mig for, hvor jeg skal gøre af stakkene endnu. Gruset har vi i sin tid anskaffet os til forskellige haveprojekter, og stakkene er efterladenskaber derfra.

Men tilbage til dagens 15 minutter. Jeg gik i kast dér ved grusgraven i dag, og der er lang vej endnu, men her er, hvad jeg fik styr på:

-hevet det værste ukrudt op fra grusstakkene. Så ser det i det mindste ud som om, at det var i går, de blev læsset af

-skovlet 6 trillebørfulde flis, som er kørt til et nyt bed som bunddække og dermed fjernet en enkelt pressening

-sat lille og stor trillebør på plads

-sat 3-4 skovle i haveskuret

-kørt vognen til havetraktoren i læ

-redet et par indtørrede havehandsker fra havedøden

I morgen snupper jeg en anden mere motiverende tjans i min no bullshit-havemaraton i mens jeg overvejer, hvor de stakke skal skovles hen. Jeg må have talt med chefen.

Hvis du er ny her på sitet eller ikke lige fik det hele med, kan du læse om projekt no bullshit-havearbejde lige her.

Kh Sab.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *