Nullerier og nye overspringsideer

Den gang dér. Tæt på og så langt fra. Projektet i den, for mit vedkommende, er lige nu, nullerier. Nullerier som har med fugning af sømhuller i gerigter, fugning af listesamlinger og fugning af diverse overgange at gøre. Småtteri niller naller man kun kan nulle med stille og roligt igen og igen. Fordi fugemasse tørrer op til at fylde det halve og fordi gamle huses vægge er så skæve, at der skal fyldes fuge på af flere omgange for at diverse revner dækkes.

Det er altså hvad jeg nulrer med lige nu i gangen, men jeg drømmer om og overspringer med at google tapeter. Jeg vil nemlig sætte tapet på væggen, I lige kan glimte bag lamperne.

Jeg har tre benspænd til det tapet, jeg vælger:

 • Det skal passe til repos’en ovenfor som blandt andet gælder farven petroliumblå.
 • Det skal passe til farverne i gangen, selvfølgelig, og skal dermed kunne danne sammenhæng mellem to forskellige rum.
 • Det må gerne gøre sig bemærket, dog ikke så bemærket, at man får lyst til at hive det ned efter en måned, det er trods alt ikke den nemmeste væg i huset at tapetsere.

Jeg har følgende tapeter i spil. Alle fra Tapetforum som har et stort og flot udvalg. Hvad er I til?

(Photo credit:Tapetforum )

 

Ferm Arch Dusty

 

FUJI Emarald

 

Izumi Porcelain

Stjärnflor

 

 

Kærligst

 

Ps. Jeg fuger med malerfinish og med mine tro følgesvende i form af en spand lunkent vand og en våd klud, så jeg hele tiden kan tørre overskydende fuge af samt vaske min pegefinger, som agerer meget fleksibel spartel.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 Kommentér her

 • SVAR

  Hej. Jeg synes den første er rigtig flot, den er jeg mest til. Håber jeg får lov at se det, når I er færdig. Knus Jytte

  • SVAR

   Hej Jytte.
   Det vil jeg overveje. Spørgsmålet er dog om det hele bliver en smule for grønt. hmm… Tak for bud og selvfølgelig skal I se det. I hører nærmere.
   Kh Sab

 • SVAR

  helt sikkert nr 3 – guld kan man aldrig få for meget af

  • SVAR

   Det kan du have ret i.
   Kh Sab