Nybyggeri og tandstikker

tandstikker

I søndags var jeg traditionen tro inviteret til brunch hos en tidligere studiekammerat. Vi er 5-7 stykker som mødes efter planen i teorien to gange årligt, hvilket desværre kun bliver til en enkelt gang hvert andet år. Men vi er standhaftige, for vi holder ved. Det er trods alt for ærgerligt at gå helt glip af hinandens selskab, og når man har noget at tale om, gerne i munden på hinanden, er det jo også synd at stoppe en årelang og hyggelig tradition.
For hyggeligt det er det.
Det slog os dog pludseligt alle til denne brunch, at vi med tiden har ændret samtaleemne fra nyeste flamme, nye studiejobs, valg af uddannelse…osv., til noget så paradoksalt som valg af bolig og tandstikker…
Gang på gang vendte samtalen tilbage til at omhandle disse emner.

Vi legitimerede hver især vores valg af bolig, hvad enten valget er faldet på nybyggeri, hvor alt er klappet, vedligeholdelsesfrit og klart eller på en ældre, charmerende og mere personlig bolig.

Nybyggeri frigiver unægtelig tid til så meget andet. Hvilket jo er skønt i en tid, hvor selvrealisering er så vigtigt i vores tilværelse.

De ældre charmerende og personlige boliger, (læs: nok på nogle punkter også lidt mere noget gammelt lort), fordrer, at byggerodet bliver en del af selvrealiseringen.

Uanset valg af bolig, kan begge dog naturligvis forsvares. Vi har jo alle vores individuelle grunde til at vælge netop den type bolig vi bor i, for når alt kommer til alt, er vi jo ret ens alligevel

Vi evnede i al fald på finurlig vis at dreje samtalen i retning af valg af tandstikker gentagende gange de timer, vi hyggede os i hinandens selskab i søndags.

Så nybyggeri eller ej, vi kunne alle blive enige om, at man ALDRIG må gå ned på tandstikker.

Tak for godt selskab, de damer

Kærligst Sab

 

 

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 Smid en kommentar, så er du er sød

  • SVAR

    Selv tak, Sab – dejligt med besøg her i vores nybyggeri
    Jeg får altid sådan en trang til st se jer noget mere.
    Knus