Nyt banner på bloggen

Så blev det enden på vinterferien anno 2017. Jeg tilbragte min sammen med venner og familie i Alperne på ski. En skøn og aktiv ferie for både børn og voksne. Dog mest skøn for mit vedkommende efter et par timers privatundervisning hos en skiguide på dag 2.

Jeg troede faktisk, jeg kunne stå på ski, hvorfor jeg på min første tur fik mig forvildet ud på en alt for udfordrende, men SGU DA BLÅ pist. Efterfølgende måtte jeg i tudende panik kure på røven hele vejen ned, og der er altså langt ned. Noget slukøret var jeg derfor klar til at tage hjem igen stort set dagen efter, vi var ankommet. Det hjalp dog med privatundervisning, hvilket i øvrigt kan anbefales til ca 45 euro for en time. Det var det dobbelte værd.

Hvordan tilbragte I ferien, hvis I var så heldige at have ferie? Forhåbentlig mindre livstruende.

Nuvel. Ferien er slut og det er tid til for alvor at få bloggen skudt i gang igen.

Jeg vil derfor gerne have lov at præsentere mit nye banner. Ta daa!

Tjek den ud i fuld funktion øverst.

Jeg syntes, jeg manglede et nyt banner, men kendte hverken til programmører eller webdesignere. Jo jo, google gør meget ved sådan uvidenhed, hvis man vel at mærke vil betale, men så hellere bruge pengene på at overvinde sin skiangst.

Til min farmors 80 års fødselsdag faldt jeg tilfældigvis i snak med et familiemedlem, og snakken faldt om banneret på bloggen og af en eller anden grund kom vi frem til, at hun skam havde en søn, der kunne fikse den sag for mig uden problemer. Det viste sig, hun havde ret. Inden længe var jeg i kontakt med Steffen, web integrator samt i gang med multimediedesign-uddannelsen. Ren win.

Opgaven lød på følgende: Ny enkelt font, med en gif i bevægelse – en stickman der slår hovedet i bordet som i ”åhh nej, ikke endnu en boligblog”, blot for at skære symbolikken ud i pap for jer).

Intet problem, det fiksede Steffen i et snuptag og tilføjede selv banneret i bevægelse samt billederne som spejlinger af bloggens indhold.

Jeg er tilfreds. Den er enkel. Den er sjov og en lille smule taggy med billederne i bevægelse.

Fuldstændig som denne endnuenboligblogger, der rummer f…… alt, kan lide det.

Tusind tak for hjælpen, Steffen.

Kærligst Sab.

Ps. Har I brug for lignende hjælp fra Steffen, så smid mig en mail. Jeg forvalter meget gerne kontakten videre.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *