Nyt til badeværelset

Jeg skrev fornyligt et indlæg om at tage udgangspunkt i det badeværelse man allerede har, selv om det kan være svært, når nu man drømmer om et nyt. I dette indlæg har jeg netop fundet lidt nyt til badeværelset, du kan lade dig inspirere af eller i det mindste drømme om, mens du venter på dit drømmebadeværelse.

7 lækre accessories til dit badeværelse

 • 3/ Lækker håndvævet bademåtte Blush Luka fra Aquanova. Måtten fås også i en grålig variant. Lækker og eksklusivt look. Pris: 599 kr.
 • 5/ Sæbedispenseren må gerne være lækker. Denne matte variant Lotus Mauve fra Mette Ditmer er helt ok. Den er af keramik og belagt med en mat gummi-finish. Den fås også i en lavere buttet model og vil helt sikkert gøre sig godt til opvaskemiddel på køkkenbordet. Pris: 279 kr.
Mette Ditmer sæbedispenser fra soeshops.dk
 • 6/ Hamam håndklæderne har vi virkelig taget til os de sidste år i Danmark. Forståeligt. 100% bomuld, fantastisk sugeevne, store og bløde og en udsmykning i sig selv. Det kan selvfølgelig være dyrt at udskifte samtlige frotté håndklæder med Hamam håndklæder, men det er ret lækkert. Denne er fra Algan. Pris 100 kr.
 • 7/ Collagens sidste og dyreste tilbehør. Kurv fra House Doctor vævet i søgræs. Super smuk og ikke mindst elegant. Brug den til toiletpapiret og lad den få en fremtrædende plads på dit badeværelse. Den fortjener det. Pris: 1299 kr.

Inddrag badeværelset i din indretning

Det er nemt at inddrage badeværelset i sin indretning også selv om det ikke heeelt er det badeværelse, du drømmer om. Giv det en chance og gå på opdagelse. Der er virkelig meget badeværelsestilbehør på markedet og i genbrugsbutikkerne ikke mindst. Sørg for at tage udgangspunkt i den indretning badeværelset er født med, så går det aldrig helt galt. Læs mere om præcis det i dette indlæg.

God fornøjelse med dit badeværelse.

KH Sab.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 Kommentér her

 • SVAR

  Super fine ting til badeværelset 🙂 – altid godt med lidt toilethumor, plakaten er super fed 😉

  • SVAR

   Mange tak. Ja, den er ret fin. Ordleg har flere plakater i den dur og ellers er plakater med gasmasker også sjove. De kan googles;)

 • SVAR

  godt