På julevisit vol. 2

Hos Birgitte er husets hjerte, stuen. I forlængelse af den er alrummet og køkkenet placeret.

Stuen er stor og rummelig med masser af gulvplads til kolbøtter og deslige. Sofaen fylder godt i hjørnet og indbyder til hyggelige timer på langs, den fungerer desuden som et fint anker for et par fine billede-stillebens.

bcs-stue

Hyggelig er virkelig adjektivet, man har svær ved at komme udenom, når man refererer til Birgittes bolig. Huset er nyt og lyst, men emmer allerede af atmosfære, personlighed og ja – hygge, fordi væggene ikke står som kridhvide, kvadratiske felter i tomme rum. At farven på væggene er ral 9001 varm-hvid forstærker blot den hyggelige atmosfære. En kridhvid eller modehvid kan trods sin neutralitet sagtens “larme” som farve. Jeg startede faktisk selv ud i sin tid med en modehvid på væggene i vores stue, men kunne hurtig fornemme at farven ikke var den rigtige, hvorfor jeg måtte kassere malingen og male om- igen. Væggene er derfor ud over cafélatte-endevæggen eller “prut-farven”, som min såkaldte veninde så yndigt proklamerede, cremehvide.

Wegners gyngestol trængte til en kærlig hånd, men har efter en tur ved snedkeren fået nyt liv og sætter et fint punktum i hyggehjørnet.

Hermed lidt stille julenostalgi fra sofahjørnet.

bcs-hylde
bc-stilleben4

I alrummet pryder to af de ekstravagante Splügen Bräu pendler fra FLOS over et lyst spisebord omringet af Eames’ spisebordsstole. En gammel divan – et arvestykke fra barndomshjemmet – er blevet nypolstret i gråt og skaber dermed en fin sammenhæng mellem nyt og moderne og gammelt og klassisk interiør.

bcsbolig-alrum

bcs-divan

Vi ses snart til endnu et kig hos Birgitte.

Rigtig god søndag.

Kærligst Sab.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 Smid en kommentar, så er du er sød

 • SVAR

  Hej Sabina,

  Rigtig pænt hjem du har dig!

  Jeg har fulgt lidt med i din blog og synes du har spændende indlæg og kommer med nogle nye ting som jeg ikke har set før.

  Hvis du nogensinde står og mangler nogle prints på dine vægge, så henvend dig endelig til mig, så finder vi ud af det 🙂

  Du kan lige få en smagsprøve på http://www.kasperbenjamin.com – Kig forbi.

  De bedste hilsner
  Kasper Benjamin