På julevisit vol. 3

Jeg når lige at invitere jer indenfor hos Birgitte en sidste gang inden julen er omme.

Jeg er med på, at det er lidt sent med juletips, men om ikke andet kan ideerne lagre sig og så lover jeg at linke til dem næste år, når vi nærmer os tiden igen.

Vi kom fra stuen sidst men dvæler et øjeblik ved den i dette indlæg. Jeg fik nemlig ikke vist jer væggen, familien har valgt at male grøn. Mørk grøn. Flüggers vogngrøn. Et modigt valg, der i høj grad tilføjer den lyse bolig masser af stemning. Mørke farver lokker med lun hulestemning og det er præcis den stemning nye huse eller blot huse med hvide vægge ofte mangler. Sidder du i noget lignende? Synes du stuen mangler stemning? Så mal en væg. Du vil blive så glad for det.bcs-groennevaeg

I boligen fungerer blandingen mellem nyt og gammelt og klassisk og moderne side om side. Det gamle
skrivebord fra teen-age-værelset, hvis understel har fået den samme vogngrønne farve som væggen, falder derfor naturligt ind som et fint afsættermøbel til laptop’en eller små julestillebens.

bcs-groenne-stilleben

 

Jeg nævnte i første indlæg om Birgittes bolig, at jeg var forbi til et lille barselsvisit for at hilse på det 3. skud på stammen, med andre ord -børn er der plads til hos Birgitte og Jannik. De har derfor fået lov til at invadere køkkenøen i det klassiske hvide køkken med perlebakker og tusher, julepynten med glimmer og englevinger og kalenderlyset med lakridskonfekt.
bcs-hvide-koekken

bcs-engleboern

Hvilket barn vil ikke falde i svime over et kalenderlys pyntet med lakridskonfekt?

lakridskonfekt5
Det var enden på julen for i år. Jeg har endnu fine billeder fra Birgittes bolig, men dem vil jeg berige jer med i andre sammenhænge i kommende indlæg.

Jeg håber, I havde nogle fantastiske juledage.

Vi skrives ved.

Kærligst Sabrina

 

 

 

 

 

 

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *